Jump to content



WD Begins to Ship 750GB HDD


lord

Recommended Posts

Μολις φερει το πλαισιο, θα πεσουν σχεδον κατακορυφα. Παντως απο κει που ειχαν αρχισει να πεφτουν, τωρα εχουν παρει και αυξηση 2-3 (ισως και παραπανω, δεν θυμαμαι ολες τις τιμες).

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από nikoszax [Σήμερα, στις 13:42]

Και για οσους δεν καταλαβαν εννοω οτι θα πεσουν οι τιμες του πλαισιου, μολις φερουν τον 750αρη. Οταν φερουν και τα αλλα μαγαζια, θα πεσουν κι εκεινων οι τιμες. Και δεν εννοω οτι το πλαισιο "ελεγχει" την αγορα. Απλα εχει περισσοτερη πελατεια απο αλλους, για πολλους και διαφορους λογους, που ειναι σαν να κανει αυτο το πραγμα. Οταν ο αλλος παει και αγοραζει απο το πλαισιο δισκο και δεν παταει κανεις στο e-shop (τυχαιο παραδειγμα), το πλαισιο θα διατηρησει την τιμη του δισκου (ισως την ριξει και λιγακι λογω τζιρου) ενω το e-shop που δεν θα εχει πουλησει τιποτα, θα του μεινει στοκ, θα ριξει αναγκαστικα τις τιμες κι αλλο, αλλα μεχρι τοτε θα εχει γεμισει η αγορα απο WD δισκους 750αρηδες απο το πλαισιο.

sorry που θα στο πω μεγαλε αλλα δεν στεκει με την καμία η προταση σου......

το μεριδιο αγορας που εχει το πλαισιο δεν μπορει να συγκριθει σε καμια περιπτωση με τα νουμερα που πιανουν αλλες επιχειρησεις που δινουν χονδρικη ή εξυπηρετουν διαφορετικη μεριδα απο τους 50-100 ανθρωπους που θα πανε στο πλαισιο και σε καθε πλαισιο.....

και να ξερεις οτι οι τιμες και οι διαθεσιμοτητες συμβαδιζουν σπανια με την λιανικη.....η μεγαλυτερη αλληλεπιδραση γινεται στην χονδρικη.

Link to comment
Share on other sites

μαλιστα.....

αρα συνεχιζεις να επιμενεις οτι το πλαισιο επηρεαζει αμεσα τις τιμες στην αγορα......

εχεις καποια στοιχεια που να δειχνουν τα 1000 αυτα κομματια οτι αποτελουν ενα σεβαστο ποσοστο ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΕΜΑΧΙΩΝ σε συγκριση με την παραγγελια του δισκου αυτου απο ΟΛΑ τα καταστηματα/εταιριες που εμπορευονται 750αριδες στην Ελλαδα?

Link to comment
Share on other sites

Τραλαλά όλε.

Να θυμίσω ότι η Seagate έχει 750αρη κανά χρόνο τώρα του οποίου η τιμή είναι σε σχετικά λογική πλέον αναλογία με τις μικρότερες χωρητικότητες.

Την WD και τον Γεράρδο περιμένουμε για να πέσουν οι τιμές.

Οι τιμές θα πέφτουν σιγά σιγά μέχρι να εμφανιστούν οι 1 TB από Hitachi και Seagate (οπότε και - ίσως - πέσουν λίγο απότομα οι τιμές).

Link to comment
Share on other sites

λοιπον θα σου πω τι εχω δει εγω οσα χρονια παρακολουθω την κινηση στη Στουρναρη.

το πλαισιο στους WD ναι παραγγελνει μεγαλες ποσοτητες και ναι εχει απο τις καλυτερες τιμες τις περισσοτερες φορες.

αλλα να σου πω για ΤΙ διαφορα μιλαμε?

σε δισκο που αλλου πωλειται 100ευρω το πλαισιο τον εχει 95.

σε δισκο 750 γιγα που λογικα θα κανει μια 300αρα στα αλλα μαγαζια το πλαισιο θα τον βγαλει στα 270ευρω. (τυχαιο παραδειγμα)

για πες μου λοιπον που ειναι το Ευαγγελιο που μας διαβαζεις τοση ωρα περι

Αρχική απάντηση από nikoszax

Μολις φερει το πλαισιο, θα πεσουν σχεδον κατακορυφα.

Link to comment
Share on other sites

Μαλλον παρεξηγησες το πρωτο post μου. Κι εγω τωρα που το διαβαζω, το βλεπω λιγο λαθος και το διορθωσα (τα υπολοιπα τα διεγραψα). Εννοω οι δικες του τιμες παροτι εχει ηδη δισκο 750αρη.

Link to comment
Share on other sites

Εγω προσωπικα παντως δεν εχω καποιο παραπονο απο το πλαισιο ουτε για τιμες ουτε φυσικα για υποστηριξη και πιο πολυ στραφηκα σε αυτο το μαγαζι και οχι σε καποιο αλλο που ηταν κοντα μου κανα δυο, απο τοτε που εκλεισαν τα oneway, επειδη ακουγα συνεχεια καλα λογια για την εν λογω επιχειρηση. Στην αρχη ημουν διστακτικος αλλα σιγα σιγα το εμπιστευτηκα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.