Jump to content


PLAYSTATION 3 απο KINA


oekab1992

Recommended Posts

Παίδες καλησπέρα.

Ο αδερφός ενός κολλητού ειναι αυτές τις μέρες Κινα, αμα αγοράσει το PS3 απο εκει θα μπορώ να το λειτουργήσω εδώ Ελλάδα και να παίζω παιχνίδια κτλ ή θα υπάρχει πρόβλημα. Αν δεν κάνω λάθος εκει πέρα έχουν NTSC, θα ειναι ασύμβατο? Με ειδικό converter θα παίξει σε μάς, θα υποστηρίζει παιχνίδια? Κυκλοφορεί άραγε σε PAL εκει? Τι λέτε? Τι μου προτείνετε?

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Link to comment
Share on other sites

Ο δικός μου γύρισε, τελικά δεν το πήραμε για τους ευνόητους λόγους, άσε που ειναι μύθος πως οι τιμές των ηλεκτρονικών ειναι εξαιρετικά χαμηλότερες, ελάχιστες διαφορές.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από jpavly

Ρε παιδιά έλεος!

Δεν θα είναι στα Κινέζικα το Interface?

Κι άμα πάθει κάτι; Θα το στείλετε Κίνα;

Μα τι λες τώρα!

Εδώ λέμε ότι θα είναι 10% φθηνότερο!

Τι μας λες....

Link to comment
Share on other sites

μην το παρετε.....θα εντοπισει μονο του το ρουτερ και καθε πεμπτη θα ανεβαζει στο συντροφο γενικο γραμματεα λεπτομερεις πληροφοριες για το τι παιζετε τι dvd βλεπετε,αν ειναι ακαταλληλα,αν παιζετε παιχνιδια οπου οι κακοι αμερικανοι δαιμονοποιουν το λαοπροβλητο καθεστως κλπ...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.