Jump to content



Icy Box IB-168 Mini Review


DJD

Recommended Posts

Βρέθηκε ξεχασμένο στη ντουλάπα, δε το χρειαζόμουν άμεσα αλλά λέω γιατί όχι.. κι έτσι το έβαλα πάνω.

icy1.jpg

Το Icy box IB-168SK-B της RaidSonic είναι ένα Hot Swap - αν το υποστηρίζει ο controller σας - συρταράκι για Serial Ata (I και ΙΙ) δίσκους το οποίο εγκαθίσταται σε ένα από τα ελεύθερα 5.25 bay σας. H RaidSonic είναι μία εταιρεία με έδρα τη Γερμανία, γνωστή κυρίως για τα εξωτερικά USB και eSata κουτιά της.

icy2.jpg

Η συσκευασία περιέχει το συρταράκι μας μέσα σε μια αυγουλοθήκη φτιαγμένη στα μέτρα του, βιδούλες, καλώδιο ρεύματος sata καθώς και τα κλειδιά.

icy3.jpg

Μαύρο καλής ποιότητας πλαστικό στην πρόσοψη, αστραφτερός μεταλλικός σκελετός και πλαστική βάση που περιέχει τις συνδέσεις.

icy4.jpg

icy5.jpg

Μεταλλικός κι ο μηχανισμός που βγάζει τον δίσκο όταν ανοίγουμε το πορτάκι, απλός σε σκέψη, λειτουργικός δε.

icy9.jpg

Επίσης η πρόσοψη είναι εμπλουτισμένη και με περιστροφική κλειδαριά η οποία προστατεύει το συρταράκι να ανοίξει κατά λάθος.. χρήσιμο αν έχετε μικρά παιδιά σπίτι (...έπρεπε να βρω μια χρησιμότητα..)

icy6.jpg

Mε τον δίσκο πάνω.

icy8.jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δίσκος δεν χρειάζεται απολύτως καμία στήριξη/βίδωμα από εμάς. Απλά ανοίγουμε το πορτάκι σπρώχνουμε τον δίσκο, κουμπώνει και αυτό ήταν.

και εγκατεστημένο στο κουτάκι

icy7.jpg

Το Icy Box δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο που να το κάνει να ξεχωρίζει, είναι απλό, λειτουργικό και κάνει αυτό που το αγοράζουμε να κάνει: Κάνει την εναλλαγή Serial Ata δίσκων παιχνιδάκι. Η τιμή του κυμαίνεται από 25 εώς 30 ευρώ, φτηνό δεν είναι ούτε όμως χρειάζεται να βγει το μηνιαίο budget για να αποφασίσουμε αν θα το πάρουμε.

Υ.Γ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Nadine από την Raidsonic για το δείγμα καθώς και για την υπομονή της :daisy:

Link to comment
Share on other sites

Όχι στην λειτουργία του δεν έχει παρουσιάσει απολύτως τίποτα.. 3-4 ώρες είναι πάνω πάντως, όχι παραπάνω. Αν βγάλει κάτι θα ενημερώσω. Αν συνδέσεις τον δίσκο πάνω στην mobo δε στο κάνει δηλαδή;

Link to comment
Share on other sites

Όχι και αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω.

Ο θόρυβος παράγεται μόνο στο πρώτο access/seek.Μετά όλα κανονικά.

Πως ακούγεται όταν ο δίσκος είναι εκτός tray και πατα πάνω στη λαμαρίνα;το ίδιο πράγμα.

edit:τεσπα δεν είναι τπτ σημαντικό απλά το'χα απορία,ελπίζω να μην χάλασα την παρουσίαση :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ξέρει κανείς αν το συγκεκριμένο icy box παίρνει ρεύμα μόνο αν κλείσουμε την πρόσοψη και όχι αν απλώς βάλουμε τον δίσκο μέσα. Ρωτάω γιατί θέλω αν γίνετε να έχω μόνιμα τον σκληρό μέσα και να κλείνω την πρόσοψη για να ξεκινήσει ο δίσκος και να την ανοίγω ελάχιστα για να κλείσει. Έστειλα και email στην Raidsonic πριν 2 ημέρες για το συγκεκριμένο θέμα αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ακόμη.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.