Jump to content



HELP για γεφυρωση laptop


chaosmaster

Recommended Posts

Επειδη ειμαι νεος στα δυκτια θελω να κανω της εξης ερωτηση.Πως θα μπορεσω να γεφυρωσω 2 laptop ασυρματα.Τα laptop τωρα συνδεονται με ενσυρματο router.Mε καλωδια tcp κ τα υπολλοιπα.Απλα θελω να τους συνδεσω με αυτον τον τροπο γιατι με την ασυρματη εγω μπορω να δω το ενα laptop ενω ο αλλος δε μπορει να μου πει.Δοκιμασαμε κ τις ρυθμισεις με το flashaki αλλα και παλι τιποτα

Link to comment
Share on other sites

Το "δύσκολο" κομμάτι είναι να ανοίξεις τα κοινόχρηστα αρχεία στο vista μιας και έχει λίγο διαφορετική φιλοσοφία από τα XP σε θέμα δικτύωσης. Το γεγονός ότι και τα δύο συνδέονται σε ασύρματο modem-router αρκεί για να μπορέσει να δεί ο ένας τον άλλο μιας και το router παίζει και το ρόλο του Access Point. Το μόνο που θα χρειαστεί να δουλέψεις είναι τα κοινόχρηστα αρχεία στα Vista.

Link to comment
Share on other sites

Λαθος δικο μου.Δε θελω να τα συνδεσω με καποιο router.Απλα μεταξυ τους μεσω της ασυρματης καρτας.Μου ειπαν οτι "ρυθμιζεις τις καρτες σου σε ad hoc mode και βαζεις διευθυνσεις Ip , subnet mask κτλπ.".Αλλα καπου μου βγαζει λαθος.ξερεις πω ρυθμιζεται αυτο βημα βημα?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.