Jump to content

Θέλω προτάσεις για αγορά ανάμεσα σε 2 cpu.

HotPeanut

Recommended Posts

ΟΤ:

Τελικα δικιο εχουν ορισμενοι που λενε οτι φταιμε και εμεις...

Λεμε τοσα για το e-shop αλλα εξακολουθουμε να αγοραζουμε..

Γιατι δε κοιτας το αντιστοιχο section στο φορουμ για τα τροφοδοτικα ;

Εχουν γραφτει τοσα..Seasonic κλπ κλπ...

Αν και οι περισσοτεροι θα σου πουνε μακρια απο Thermaltake..

Εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής με το e-shop, ετσι και αλλιώς κατεβαίνω και τα παίρνω από εκεί ότι θέλω, δεν καταλαβαίνω το κόλλημα που υπάρχει από κάποιους με το e-shop η το πλαίσιο..ο καθένας αγοράζει από εκει που τον συμφέρει. εγω δεν υποστηρίζω το e-shop, για παράδειγμα πριν κάτι μέρς το καινούριο μου κουτί το πήρα στο πλαίσιο..όπου με συμφέρει ψωνίζω :p :P :p

Ενταξει μη βγει Offtopic το θεμα....γιατι αν αρχισουμε τη κατσαμε...:p

Οσο για το psu , ψαξε καλυτερα στο φορουμ...εχουν καλες λυσεις

ΒΤW αν σκέφτεσαι να κάνεις κάνα Crossfire ή SLI θα χρειαστείς πιο δυνατό PSU από τα 500W.... και βέβαια επίσης σημαντικό για την σωστή επιλογή PSU είναι και αν θα ασχοληθείς με κλοκάρισμα κτλ.... είναι τίποτα από αυτά στις επιλογές σου?

Οκ λοιπόν...τότε χρειάζεσαι κάτι σταθερό και αξιόπιστο (+ εγγύηση πάνω από 1 χρόνο που θες)... για να μην τα συζητάμε όμως ξανα και ξανα εδώ αφού το νήμα έχει άλλο θέμα...ρίξε μια ματιά στα σχετικά νήματα για PSU....

Κάνα νεότερο για την ημερομηνία άφιξης του E6750 και των συγγενών του έχουμε? Γυρώ στις 22 Ιουνίου δεν ήτανε?

Πάλι καλά που θα είμαστε σε mood διακοπών λοιπόν.... οι περισσότεροι τουλάχιστον... :cool:

ρε παιδια εχω μια απορια. ποια ειναι η διαφορα στη συσκευασια tray απο την box?

Αρχική απάντηση από cabdik

ρε παιδια εχω μια απορια. ποια ειναι η διαφορα στη συσκευασια tray απο την box?

Μια ψύκτρα έχει επιπλέον η box έκδοση, η tray σκέτο cpu....

Και η πλάκα είναι οτι ο tray ούτε καν σε μιά υποτυπώδη επίσημη συσκευασία δεν έρχεται...τουλάχιστον ο δικός μου ο E6600 ήρθε από ΠΛΑΙΣΙΟ σε ένα σακουλάκι των ΕΛΤΑ με τις φούσκες γραμμένο απέξω με μαρκαδόρο...CPU....

Έτσι βγαίνουν από την INTEL άραγε???

δλδ καλυτερα box κι ας ειναι λιγο ακριβοτερο! ετσι κι αλλιως θα χρειαστει να αγορασεις και ψυκτρα, γιατι να μην εχεις και την εργοστασιακη?

συμφωνώ μόλις πάρουμε μια απόφασιση να αγόρασουμε κάτι για το pc βγαίνει κάτι νέο και το σκεφτόμαστε περιμένουμε.....σχετικά με το θέμα για την αγορά cpu πιστεύω να παρείς τον Q6600:T:

Αρχική απάντηση από cabdik [Σήμερα, στις 08:53]

δλδ καλυτερα box κι ας ειναι λιγο ακριβοτερο! ετσι κι αλλιως θα χρειαστει να αγορασεις και ψυκτρα, γιατι να μην εχεις και την εργοστασιακη?

Με την μικρή διαφορά τιμής που έχουν... καλύτερα να σου έρθει με το περιτύλιγμα του, όπως του αξίζει... και την εργοστασιακή για back-up....

Αρχική απάντηση από Pan0s [Σήμερα, στις 09:21]

σχετικά με το θέμα για την αγορά cpu πιστεύω να παρείς τον Q6600:T:

Ορέ θα "βρωμίσει" η αγορά με τετραπύρηνους λέμε.... χεχεχε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.