Jump to content



Scythe Mine Rev.B


jimakos21

Recommended Posts

Αλλη μια πολυ καλη και αποδοτικη ψυκτρα για amd & intel επεξεργαστες εφερε στην αγορα η scythe.

H ψυκτρα εχει αλουμινενια φινακια και 6 χαλκινους θερμοσολυνες!!:)

Η βασικη ταχυτητα των ανεμιστιριων της ειναι στα 1500rpm στα 12V! Το βαρος της 560g και οι διαστασεις τις 150x104x109mm! :happy:

post-6407-1416073133,2249_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Η τιμη τωρα παιδια εξω ειναι στα 40δολαρια..Αρα...περιμεντε γυρω στα 50ευρο εδω περα..

Ειναι αλλη μια καλη ψυκτρα απο την scythe οχι η κορυφαια της αλλα ουτε κ της αγορας..

Και ισως να μην καλυπτει πληρως τους απαιτητικους χρηστες..

Παντως ειναι πολυ καλη και χρησιμη καθως τωρα αρχιζουν και οι θερμοκρασιες να ανεβαινουν!!:confused:

@@@Γνωμες...

Ευχαριστω.!

Link to comment
Share on other sites

η τιμη της ειναι γυρω στα 34 ευρω..

υπαρχει αρκετο καιρο στην αγορα..απευθυνεται σε Main-Stream users και οχι σε ατομα που ψαχνουν High-Performance Models...

με 5 ευρω παραπανω υπαρχουν προτασεις που απεχουν κατα πολυ σε αποδοση απο την εν λογο λυση

πχ

scythe infinity

tuniq tower 120 ..κτλ

Link to comment
Share on other sites

Noμιζω πως ανεφερα οτι δεν ειναι ουτε κοριφαια της scythe και ουτε κοριφαια τις αγορας..Και εξαλου εχω ποσταρει κ για την tuniq..Απλα ειναι ενα νεο μοντελο αρκετα αξιολογο..Μια καλη ψυξη!

Δεν νομιζω να ειπα οτι γραφω για High-Performance πουθενα...Και δεν εχουν ολοι την οικονομικη δυνατοτητα αλλα και τις απαιτησεις για πιο extreme μοντελα..

Απλα εγραψα καποιες πληροφοριες και καποια στοιχεια τις εδωσα και καποιες φωτογραφιες για να ακουσω και γνωμες περι του προιοντος..Δεν το βρισκω τοσο κακο για να την κριτικαρεις ετσι..εφοσον ανεφερα κ τα περισσοτερα απο αυτα που ειπες εκτος τις λαθος εκτιμησης μου στην τιμη.Και επαναλαμβανο δεν ποσταρουμε μονο τα καλυτερα κ πιο extreme προιοντα! Γτ ετσι το εθεσες εσυ μ'αυτα που ειπες! Εγω ομως δεν λεω πουθενα κατι τετοιο.

Kαι επισης οταν λες εχει βγει στην αγορα εδω και καιρο τι εννοεις?? Γτ στην Ελλινηκη δεν εχει βγει..Και την ειδα στα reviews στις 20 του μηνος...2 μερες πριν δλδ!!

Link to comment
Share on other sites

φιλε jimakos21,

δεν εχω καμια διαθεση να σου κανω αρνητικη κριτικη ,ισα ισα σε συγχαιρω για την παρουσιαση σου..

αξιολογη ψυκτρα,αλλά ζητησες τη γνωμη μας "περι του προιντος"και εγω την κατεθεσα με καθε ειλικρινεια...

ας ξαναγραψω λοιπον την γνωμη μου,μηπως το υφος μου πριν ηταν λαθος,για να γινω πιο ξεκαθαρος..

1ον

αξιολογη ψυκτρα, ΑΛΛΑ με τα ΙΔΙΑ λεφτα μπορει καποιος να αποκτησει μια πολυ καλυτερη λυση(θα ηταν κριμα καποιος να παρασυρθει και να προχωρησει σε μια τετοια αγορα σαν την mine rev 2,οποτε σε καθε ευκαιρια καλο ειναι να τονιζουμε τι ειναι το καλυτερο σε αυτα τα χρηματα.)

και

2ον

οταν λεω "οτι εχει βγει στην αγορα εδω και καιρο" εννοω οτι κυκλοφορει ηδη με την ανωθεν τιμη(34 ευρω).οριστε και 2 ελληνικα καταστηματα οπου υπαρχει διαθεσιμη προς παραγγελια.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807901

http://www.checkmate.gr/products.php?cid=70

φιλικα,

Γιωργος

Link to comment
Share on other sites

Ναι εθεσες αλλιως καποια πραγματα στο πρωτο ποστ σου..Με εναν περιεργο τροπο.. Απο την αρχη που εκανα αυτο το ποστ ηξερα κ οτι υπηρχαν καλυτερα προιοντα στα ιδια λεφτα κ οτι δεν ηταν high performance..Απλα την infinity την εχω και για την tuniq led 120 εχω ποσταρει..Το μονο που δεν ηξερα ηταν οτι εχει κυκλοφορησει εδω..Γτ κοιταξα στο πλαισιο κ στο multirama και δεν την ειδα κ υπεθεσα πως δεν εχει ερθει. Παρ'ολα αυτα ειναι μια πιο καινουργια ψυκτρα τις scythe και απλα ηθελα να την παρουσιασω...

Αν ηθελα να ποσταρω μονο τα κοριφαια θα ποσταρα μονο γι'αυτα..Μ'αρεσει να ασχολουμε με αεροψυξη και δεν ειναι το πρωτο μου ποστ. απλα μεσα απο μια παρουσιαση θελω να ακουσω γνωμες και σχολια.. Οχι ομως κριτικη οπως στο πρωτο σου ποστ. Γτ εμενα μου φανικε πως κριτικαρες..

@@ Δημητρης. ;):):)

Link to comment
Share on other sites

το 8εμα ειναι πως δεν ειναι καινουρια η συγκεκρημενη ψυκτρα ;)

κθκλοφορει τουλαχιστον εδω και 6 μηνες στην ελληνικη αγορα (παντα).για το εξωτερικο πολυ περισσοτερο.και αναφερομαι παντα στο τελευταιο revision της ψυκτρας

και τελειως φιλικα να σου πω πως δεν ειναι παρουσιαση αυτο που εκανες,αλλα μια απλη αναφορα σε ενα προιον με μερικες φωτογραφεις κα8ως και καποιες πληροφοριες για τα spec της τα οποια ειναι λιγοτερα και απο αυτα που αναφερονται και στο επισημο site της Scythe

http://www.scythe-usa.com/product/cpu/023/scmn1000_detail.html

μια παρουσιαση περιεχει φωτογραφειες real time (κατα προτιμηση) και το βασικοτερο,μετρησεις/συγκρησεις (αν ειναι ε8ικτο)/αποτελεσματα ;)

Link to comment
Share on other sites

Μα δεν παρουσιασα ενα προιον που εχω αγορασει..Ουτε αρχικα το ονομασα παρουσιαση...Απλα ο Γιωργος το ειπε ετσι κ το ανεφερα στο τελευταιο ποστ μου..

Δεν ειπα οτι εινια παρουσιαση..Και αν ηταν δεν θα την εβαζα σ'αυτη τη κατηγορια...:( :(

Link to comment
Share on other sites

εκανα κριτικη στο προιον (λεγοντας οτι δεν εχει θεση στην αγορα οταν υπαρχουν καλυτερες λυσεις στα ιδια λεφτα ) και οχι στον συντακτη του θεματος...

τωρα θα κανω κριτικη(εντελως καλοπροαιρετη..) και στον δημιουργο-συντακτη jimakos21

δεν βρισκω καμια χρησιμοτητα σε τετοια θεματα,εκτος αν συνοδευονται απο μετρησεις θερμοκρασιων,θορυβου,κτλ .Εστω 1-2 λινκ απο παρουσιασεις που εγιναν απο αλλους..

οπότε αν θες μια εντελως φιλικη συμβουλη,σε καθε τετοια παρουσιαση που ετοιμαζεις,αν δεν εχεις ο ιδιος την δυνατοτητα να τεσταρεις το εκαστοτε προιον(πραγμα φυση αδυνατο),τοτε το λιγοτερο που μπορεις να κανεις ειναι να δωσεις 2-3 links απο reviews με νουμερα,μετρησεις κτλ ,ωστε η παρουσιαση σου να ειναι πιο πληρης και να γινει μια κουβεντα πιο επικοδομητικη στηριζομενη σε αυτες τις μετρησεις..

:hi:

edit

με προλαβε ο "τρελος μερμηξ"

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.