Jump to content



Win2000 και φακελος WINNT


nikoszax

Recommended Posts

Το θεμα μπορει να μοιαζει παλιο αλλα δεν ειναι. Χρησιμοποιουμε εδω στην δουλεια εναν mail server με τι αλλο? Windows 2000. Το ερωτημα ειναι λιγο χαζο. Στον φακελο WINNT, υπαρχει μονιμος φακελος Temp? Οπως ειναι δηλαδη ο φακελος system32? Και το ρωταω για να ξερω αν μπορω αφοβα να σβησω καποια μεγαλα αρχεια που ειδα εκει χωρις μετα να τρεχω και να μη φτανω!!!

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν δύο φάκελοι Temp. Θα βρεις ποιοί είναι εδώ:

Δεξί κλικ στο My Computer > Properties > Advanced > Environment Variables

Εκεί έχει μία ρύθμιση απάνω και μία κάτω. Η κάτω είναι κοινή για όλους. Η πάνω είναι πιθανώς διαφορετική για ΚΑΘΕ χρήστη που έχετε ανοίξει. Οπότε αν έχετε πολλούς χρήστες, μπορεί να υπάρχουν πολλά Temp

Link to comment
Share on other sites

Αρα υπαρχει οντως. Δεν το εχει δημιουργησει καποιος δηλαδη. Αυτο ηθελα να μαθω. Επισης, αυτα που εχει μεσα, μπορω να τα σβησω αφοβα ή υπαρχουν καποια που "απαγορευεται" ή "δεν επιτρεπεται" να σβησω?

Link to comment
Share on other sites

Κάτι κωλο-setups (κακοφτιαγμένα) πάνε και γράφουν msi αρχεία εκεί. Πρόσεξε μην σβήσεις φακέλους που έχουν τέτοια αρχεία μέσα, γιατί μπορεί αργοτερα να θες να κάνεις απεγκατάσταση κάτι και να σου ζητά το "πουστοδιαολοειναι.msi" το οποίο βρισκόταν σε κάποιο temp folder το οποίο έχεις σβήσει.

Link to comment
Share on other sites

Καλα, μαλλον δεν θα κανω τιποτα γιατι ψιλοφοβαμαι κιολας. Δεν εχω βαλει εγω κατι εκει οποτε δεν ξερω τι ακριβως εχει μεσα. Εχει βεβαια κατι mails που δεν ξερω αν χρειαζονται ή οχι οποτε θα την αφησω για αργοτερα την οποια κινηση μου. Ευχαριστω για τις προτασεις σας.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.