Jump to content



''Authentication Timeout'' προσπαθοντας να συνδεσω το λαπτοπ στον ρουτερ


SlotKiller

Recommended Posts

Καλησπερα,

Προσπαθω να συνδεσω ενα toshiba A200 laptop (intel 4965AGN με vista basic 32bit) με το 3com router μου και παιρνω συνεχεια ενα authentication timeout. Χαρακτηριστηκα αναφερω οτι στις 50 φορες, μονο τις 2 καταφερα να συνδεθω.

Ο 3com ειναι ρυθμισμενος στο WPA-PSK. Δοκιμασα ολα τα αλλα encryption που εχει, αλλα χωρις αποτελεσμα. Μονο στο open εμπαινε το λαπτοπ. Να αναφερω εδω οτι με το hp μου (intel 3945ABG / winxp) μπαινω κανονικα με οποιοδηποτε encryption.

Εβαλα ολα τα τελευταια updates της ιντελ και το προγραματακι που εχει, αλλα στα vista δυστυχως δεν δουλευει το connection tool που ειχε στα xp. Εχω δοκιμασει τα παντα απο χθες..... δυστυχως δε καταφερα τιποτα.

Μπορει καποιος να με βοηθησει με το authentication timeout που μου πεταει;

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη το προβλημα ειναι ασυμβατοτητα μεταξυ του ρουτερ και των vista?

Το firmware update το σκεφτηκα και εγω αλλα δε το δοκιμασα για να μην τον ξανασεταρω απ την αρχη..... θα δοκιμασω με τον linksys τις επομενες μερες και θα ενημερωσω.

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.