Jump to content



Πρόβλημα με Πλοήγηση σε φακέλους Κ800


oekab1992

Recommended Posts

Φιλαράκια καλημέρα σας.

Έχω εδώ και 6 μήνες το SE K800i (καθαρή έκδοση, οχι branded) μαζί με memory stick 1 GB. Το τηλέφωνο ορισμένες φορές έκανε κάτι περίεργα κολλήματα, όπως να προσπαθείς να πάρεις κάποια επαφή σου και να μην γίνεται ενώ ταυτόχρονα να σε καλεί κάποιος και να μην εμφανίζεται τίποτα στην οθόνη. Αυτό λυνόταν με restart. Κατα τα άλλα δεν έκανε κάποιο κόλλημα το κινητό. Πριν λίγες μέρες είχα βάλει το καλώδιο usb στο pc να μεταφέρω ορισμένες φωτογραφίες, κάνω ασφαλή τερματισμό, αλλά δεν έβγαλα μετά απο αυτό το καλώδιο απο την μεριά που κουμπώνει στο κινητό, αλλά απο την μεριά που κουμπώνει στον υπολογιστή πρώτα.

Μετά από αυτό κάτι βάρεσε και το κινητό κόλλησε, άλλαξε και θέμα μόνο του. Έψαξα προσεκτικά μην χάθηκε τίποτα απο εσωτερική ή εξωτερική μνήμη, και το μόνο που έγινε ήταν οτι μετά απο το συμβάν, μέσα απο το file manager ή τις άλλες συντομέυσεις, δεν μπορώ να ανοίξω τους φακέλους ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Πατώντας να τους ανοίξω μου γράφει Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ. Εκει μέσα έχω java εφαρμογές και παιχνίδια, τα οποία δεν μπορώ να δω. Μίλησα με SONY ERRICSON και κατέβασα και εγκατέστησα το πιο πρόσφατο λογισμικό (CXC1250210 / R1KG001 / 070418) με την ελπίδα οτι θα λύσει το πρόβλημα, αλλά τίποτα. Έβγαλα το memory stick για να δώ αν μπορεί τότε να ανοίξει τους φακέλους ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ και πάλι τα ίδια. Μου πρότειναν να φορμάρω το memory stick, δεν το έχω κάνει ακόμα, αλλά θα το κάνω σύντομα. Έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει και τι πρέπει να κάνω?

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.