Jump to content

ASUS P5K3


Billypapa
 Share

Recommended Posts

Παιδιά όποιος μπορεί ας βοηθήσει.

Έχουμε και λέμε : ASUS P5K3 DELUXE, C2D 6700, CORSAIR 2x1GB DDR3,

2 RAPTOR 10000 RPM, 1 250GB SATA 2.

Έχω φτιάξει ένα raid 0 του RAPTOR για VISTA και στον 250gb τα XP.

Όλα ωραία μέχρι εδώ, φορτώνω τα ΧP στον έναν δίσκο όλα καλά φορτώνω και τα VISTA στους 2 RAPTOR όλα καλά δίνω RESTART μπαίνω μόνο στα VISTA.

Πάω στο BIOS πρέπει να ορίσω το sata configuration σε IDE για να δει και τον 250 άρι του λέω να ξεκινήσει από εκεί πάει να μπεί στα XP αλλα μένει κολλημένο στην μπάρα των WINDOWS, Μόλις αποσυνδέω το RAID 0 όλα καλά μπαίνω XP.

Κατεβάζω το VISTA BOOT PRO το βάζω στα XP τίποτα, το Βάζω στα VISTA τίποτα δηλαδή πάπαλα DUAL BOOT.

Ξέρει κάποιος καμία λύση πάνω σ'υτό το πρόβλημα το έχουν πάθει και άλλη στο ιντερνετ που έψαχνα. Και μην μπερδευτεί κανείς με το θέμα ( γιατί δεν τα βάζεις σε NON RAID ή σε ένα PARTITION αυτό το ξέρω και εγώ.

Ευχαριστώ !!!

:help: :help: :help:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.