Jump to content



Σχετικά με post που δεν εχουν περιεχομενο


hayabusa

Recommended Posts

Παίρνω το ''θαρρος'' να κανω αυτο το ποστ με αφορμη ενα φαινομενο που βλεπω εδω και πολυ καιρο στο φορουμ και για το οποιο δεν φαινεται να κανει κανεις τιποτα.

Το θεμα που με απασχολει ειναι το spamming που έχει πλεον καταντήσει ανυποφορο. Δεν νομιζω πως με απαντησεις του στυλ :''Α οχι, αυτο σε εμενα δουλευει κανονικα'' και αλλα τετοια, οταν ο αλλος εχει καποιο προβλημα και ζηταει καποια συμβουλη βοηθούν (έστω και λιγο την κατασταση. Αντιθετα πιστευω (για να ειμαι ειλικρινης ειμαι σιγουρος) πως με αυτο τον τροπο ο αλλος (που εχει το εκαστοτε προβλημα) εκνευρίζεται και μπορει να σχηματισει ασχημη γνωμη για το φορουμ(ειδικα αν ειναι νεος χρηστης) η για αυτον που ποσταρει αχρηστες ''απαντησεις'' μονο και μονο για να αυξησει τον αριθμο των ποστ του στον post counter. Θεωρω πως κανεις μας δεν το θελει αυτο.

Και απεθυνομαι στους admins: Δεν νομιζεται οτι πρεπει επιτελους να γινει κατι;Να ληφθεί καποιο μετρο ισως;

Αληθεια υπαρχει κανεις που να διαφωνει με αυτα που λεω; Αν υπαρχει τον παρακαλω να παραθεσει την αποψη του για να την συζητησουμε.

Ολα αυτα δεν τα εγραψα ουτε για να θιξω ή να προσβαλλω κανεναν ουτε για τιποτε αλλο τετοιο. Τα εγραψα απλα και μονο για να προσπαθησουμε να βελτιωσουμε την συνολικη εικονα του φορουμ γιατι,κακα τα ψεματα, βλεπεις ενα thread με τριαντα ποστ από τα οποια τα δεκαπεντε λενε αηδιες δεν ειναι και οτι καλυτερο....

Link to comment
Share on other sites

Το να πάρεις απαντήσεις του στυλ "Α οχι, αυτο σε εμενα δουλευει κανονικα" είναι μία μορφή feedback. Δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι να γνωρίζουν να κάνουν troubleshooting και να δίνουν πάντοτε την σωστή λύση.

Ένα φόρουμ το οποίο περιέχει μόνο προβλήματα και ξερές απαντήσεις που δίνουν λύσεις, προσωπικά το βρίσκω βαρετό.

Ορισμένοι θα εκνευριστούν, ορισμένοι θα το διασκεδάσουν. Τους 2ους γουστάρουμε :)

Για τις extreme περιπτώσεις έχουμε τους κανόνες και τους sniper mods να βάζουν τα πράγματα σε τάξη.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Για οτιδήποτε άλλο μπορείς να μας στείλεις πμ :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.