Jump to content

ΠΡΟΣΟΧΗ Web communications - Cosmoline


outlaw
 Share

Recommended Posts

Κύριοι ζητώ την προσοχή σας για τις εν λόγω εταιρίες βάσει των παρακάτω γεγονότων :

Όντας πελάτης της Web communications, εναλλακτικού φορέα σταθερής τηλεφωνίας, προ 2.5 ετών ειδοποιήθηκα ότι τα συμφέροντά μου και οι υπηρεσίες μου μεταβιβάστηκαν στην Cosmoline οι οποία εξαγόρασε την Web. Όλα έβαιναν καλώς μέχρι σήμερα όπου στον λογαριασμό της πιστωτικής μου κάρτας όπου γίνονται αυτόματα οι εξοφλήσεις των λογαριασμών, εμφανίστηκαν 2 χρεώσεις από την Web communications ανάμεσα στην προβλεπόμενη της Cosmoline.

Μετα απο πολύωρη επικοινωνία μου με την Cosmoline επιβεβαίωσα ότι η Web communications ουδέποτε έπαψε να υφίσταται και μάλιστα αποτελεί "εμπορικό συνεργάτη" της Cosmoline, δίχως να μου αναφέρουν τον ακριβή ρόλο ασχέτως της πίεσης που άσκησα. Η ίδια η Cosmoline επικαλείται άγνοια των 2 χρεώσεων του "εμπορικού συνεργάτη" της προς εμένα και έδειξε αδυναμία να δώσει αποτελεσματική εξήγηση των χρεώσεων και των υπηρεσιών που "αντιπροσωπεύουν" αυτές.

Ειδοποιήθηκε η Εθνική τράπεζα η οποία έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υπόθεση και η οποία εκίνησε διαδικασία ακύρωσης των χρεώσεων αναγνωρίζοντας το άτοπο της ύπαρξής τους.

Αύριο το πρωί θα ειδοποιηθεί η υπηρεσία Σ.Δ.Ο.Ε. της εφορίας για παράνομη και καταχρηστική χρέωση σε πιστωτική κάρτα άνευ νόμιμου παραστατικού τιμολόγησης.

Αύριο το πρωί η πιστωτική κάρτα θα ακυρωθεί.

Η ημερομηνία της 2ης χρέωσης της Web συμπίπτει με αυτή της προβλεπόμενης της Cosmoline, γεννώντας ερωτηματικά για την "άγνοια" της Cosmoline επί του θέματος.

Ιδιαίτερη προσοχή κύριοι και πελάτες των εταιριών αυτών και έσω εις εγρήγορσην.

Link to comment
Share on other sites

Η συνέχεια και οι τίτλοι τέλους γράφτηκαν σήμερα. Μιλώντας εχτές με ένα γνωστό του γνωστού ω γνωστέ, που ήξερα πως ήταν και αυτός στην web, έμαθα έκπληκτος πως του είχανε "φάει" το 10πλάσιο από εμένα ποσό. Αυτό με άγχωσε και με ανάγκασε σήμερα να πιέσω καταστάσεις και να το κυνηγήσω περισσότερο και το αποτέλεσμα με δικαίωσε :

Η πιστωτική ακυρώθηκε.

Τα ποσά πιστώθηκαν (off the record η ευγενική κυρία από την τράπεζα μου είπε πως "δεν μπορούσαν κι αλλιώς οι απατεώνες")

Ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός προστασίας ηλεκτρονικής απάτης της Τράπεζας για ενδελεχή έλεγχο κι άλλων περιπτώσεων αφού μετά από αυτή τη περίπτωση κατ ουσίαν αποκαλύφθηκε απάτη και όχι ένα απλό "λαθάκι".

Ενημερώθηκε η δίωξη οικονομικού εγκλήματος η οποία έδειξε φοβερό ενδιαφέρον (πελατεία τους πήγα). Αν και είχα ήδη κάνει την δουλειά μου = να πάρω πίσω τα χρήματα και να διασφαλίσω ότι δε θα μου ξαναφάνηκε ούτε λεπτό, αλλά όλο και κάποιος άλλος θα την έχει πατήσει και δεν θα το έχει πάρει χαμπάρι...ας είναι η αρχή του τέλους του.

Αν και "μπηχτή"...κάντε μια έρευνα να δείτε σε ποιόν ανήκουν οι 2 αυτές εταιρίες!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.