Jump to content



Recommended Posts

Φίλοι, γεια σας !

Έχω σοβαρές υποψίες πως το Core Temp (0.94 αλλά και 0.95) δεν δείχνει ακριβή ένδειξη για το Vid (τουλάχιστον σε qx6700). Υπάρχει κανείς να μπορεί να το επιβεβαιώσει ;

Υποτίθεται ότι ένα από όσα είχαν βελτιωθεί με την έκδοση 0.95 είναι και το :

- Fix: Core Temp reported Max VID on Intel CPUs. (Now shows current)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

What's new:

Version 0.95 - 17th March, 2007

- Fix: Revision F Turion/Turion X2 detected wrong.

- Fix: Core Temp fully loads one core on a dual core AMD CPU.

- Fix: Core Temp crashes on Dual Core Opteron 200 series systems.

- Fix: Core Temp misdetected certain Dual Core Opteron CPUs.

- Fix: Must set Core Temp to run as Administrator in Vista.

- Fix: Can't see Core Temp GUI if Core Temp was last closed minimized.

- Fix: C2D L2 rev. report very low temperatures. (Tjmax to 100C)

- Fix: Core Temp reported wrong temps after a while. (Driver conflict)

- Fix: Core Temp reported Max VID on Intel CPUs. (Now shows current)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Υπάρχει κάποιος που έχει επίσης παρατηρήσει κάτι περίεργο στην ένδειξη του Vid ;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.