Jump to content



προβλημα με heroichi650cougar


spiderr

Recommended Posts

γεια σας σε καινουργιο pc ειχα συχνες επανεκινησεις ιδιως οτν ξεκιναγα καποιο παιχνιδι το πηγα το pc στο μαγαζι που το πηρα και μου ειπαν οτι φταιει το τροφοδοτικο και οτι θα το ςτειλουν στην oktabit αντιπροσωπεια μου εβαλαν ενα δικο τους να κανω την δουλεια μου .αποτελεσμα η octabit to εστειλε πισω οτι δεν εχει τιποτα ετσι μου ειπαν απο μαγαζι και οτι αυτοι δεν μπορουν να κανουν κατι αν το ξαναβαλουμε και κανει τα ιδια .ερωτηση τωρα τι κανουμε?τους σκοτωνεις η οχι δεν ξερω τι να κανω:confused:

Link to comment
Share on other sites

Είναι μερικοί άνθρωποι ρε παιδάκι μου που χαλάνε το όνομα των μικρών μαγαζιών..

Κατ' αρχήν είναι υποχρέωσή του καταστήματος να σου αλλάξει το προβληματικό hardware. Να το δώσεις πίσω πρέπει και αυτά τα "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα" είναι πρώτον βλακεία και δεύτερον είναι ντροπή τους. Ποτέ δεν θα έλεγα σε πελάτη δεν μπορώ να σου κάνω RMA.

Με το άλλο τροφοδοτικό όταν σου το άλλαξαν τα προβλήματα σταμάτησαν; Το τροφοδοτικό το χαλασμένο το πήρες πίσω; Αν όχι, μην το πάρεις.

Link to comment
Share on other sites

Μερικές φορές και στις εταιρίες τύπου Οκταμπιτ και Κουεστ δεν τα τσεκάρουν και τόσο καλά, πολλές φορές έστειλα μνήμες δίσκους μ/β τροφοδοτικά και με παίρνουν τηλέφωνο λέγοντας μου ότι δουλεύουν καλά και όταν τα ξαναδοκιμάζω πάλι τα ίδια οπότε ξανά προς τη δόξα τραβά RMA etc etc. αλλά σίγουρα το μαγαζί πρέπει να σου αντικαταστήσει το προβληματικό hardware

Link to comment
Share on other sites

με το αλλο τροφοδοτικο που μου εβαλαν λειτουργει μια χαρα αλλα τι να το κανω.οχι δεν υπαρχει περιπτωση να το παρω πισω τους λεω να μου δωσουν καποιο αλλο και μου λενε οτι αυτη την στιγμη δεν εχουν καποιο και οτι εχει ελλειψει τα νευρα μου:mad:

Link to comment
Share on other sites

μολης το πηρα και πηγα να ξεκινηςω παιχνιδι συγκεκριμενα το fear αρχισε επανεκινησεις τους πηρα τηλ και μου ειπαν να το παω απο εκει το πηγα και το ειδαν και αυτοι οτι εκανε επανεκινησεις τωρα με το τροφοδοτικο που μου βαλανε ειμαι 15 ημερες το pc πηρα αρχες ιουνιου

Link to comment
Share on other sites

μου ειπαν οτι μαλλον θα το ξαναστειλουν στην octabit αλλα τι νατο κανω που εγο θα πρεπει να περιμενω τι θα αποφασισουν τελικα και ποτε κανονικα επρεπε να μου το αντικαταστησουν και αυτοι να τα βρουνε με octabit οταν περνουν τα λεφτακια ειναι καλα ομως!

Link to comment
Share on other sites

εγω μετα απο παρομοια περιστατικα σταματησα να παιρνω απο μικρα μαγαζια...

δεν τα υποτιμω απλα προτιμω να ειμαι οσο πιο σιγουρος γινεται.

Μαλλον και εσυ 8α το ξανασκεφτεις να ξαναπαρεις απο εκει...:)

Link to comment
Share on other sites

δηλαδη αν ηταν π.χ απο πλαισιο θα ηταν καλυτερα?πιστευω οτι αυτα ειναι να μην ςου τυχουν το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι ειναι κεντρο αθηνας και ασχολειται με pc 20 χρονια τουλαχιστον.το σιγουρο ειναι οτι δεν θα ξαναπαρω τιποτα απο εκει

Link to comment
Share on other sites

παλιοτερα το πλαισιο που αναφερεις πιστευω 8α στο αλλαζε αμεσα...

αλλα τωρα 8α εκαναν πρωτα 1 ελεγχο και μετα.

Παντως πιστευω πως ναι 8α στο αλλαζε χωρις πολλα πολλα(ισως μονο μερικη αναμονη για τον ελεγχο)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

νομιζω οτι καλο θα ηταν να αναφερεις το ποιο μαγαζι ηταν.......

αλλωστε εδω μεσα οσα προβληματα με καταστηματα εχουμε τα βγαζουμε στη φορα για να προστατευουμε τα υπολοιπα μελη αλλα και κατα 2ον για να ξερουν οι καταστηματαρχες οτι μια κακη αντιμετωπιση μπορει να βλαψει τελικα περισσοτερο τους ιδιους εαν μια τετοια περιπτωση βγει στη φορα σε περισσοτερο κοσμο.

Link to comment
Share on other sites

φιλε τους πηρα τηλ.οταν το hec ηταν στην οψταβιτ και μου λεγανε οτι μετα απο ελενχο το τροφοδοτικο ηταν μια χαρα και νατα βρω με το μαγαζι γιατι μαλλον θα ηταν κατι αλλο ασε ειναι μην μπλεξεις και ευχομαι σε κανεναν να μην του τηχουν τετοια πραγματα μιλαμε για μεγαλο σπασιμο νευρων.το ακασα παρεπιπτοντως που μου βαλανε τελικα πολυ θορυβο σε σχεση με hec αλλα τι να κανεις τοφαγαμε και αυτο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.