Jump to content

oxide

Premium Members
  • Posts

    1.629
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

oxide's Achievements

  1. Στην Ασία ορισμένες χώρες δεν εφαρμόζουν τις συμφωνίες για τα CFC.
  2. oxide

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Θέλω να φέρω το desktop pc μου από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ελλάδα αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με το τελωνείο και αν μπορεί να μπει στη χειραποσκευη (το βάρος και το μέγεθός ειναι οκ για χειραποσκευη). Το έχει κάνει κανείς πρόσφατα μετά το brexit; Ευχαρίστως να ανοίξω νέο νήμα αλλά δεν ξέρω σε ποια κατηγορία.
  3. Και συνεχίζει να γλενταει τους χεητερς ο Ηλονας... "φΕυΓΩ γΙα τΟ μΑΣτΟνΤον"
  4. Μάλλον κάτι δεν γνωρίζεις. Το chatGPT και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα δεν ανατρέχουν στο internet. Μπορούν αν θέλεις να παίξουν μπάλα με APIs αλλά αυτό είναι επιπλέον. Οι πληροφορίες είναι κωδικοποιημένες με κάποιο τρόπο μέσα στο νευρωνικό όπως αντίστοιχα και στον άνθρωπο. Οι προβλέψεις σου για το AGI είναι εντελώς εκτός κλίμακας. Γενικά έχεις άποψη αλλά δεν κατανοείς τι ακριβώς είναι ένα large language model.
  5. oxide

    Πώς ένας και μόνο μηχανικός έριξε το Twitter

    Πραγματικά μικρό το κακό. Δεν θα χάσει χρήστες όπως άλλωστε δεν έχασε και όταν "έφευγαν" για άλλες πλατφόρμες.
  6. Τι σχέση έχει το iOS? API το ένα API και το άλλο θα μου πεις lol Ο Elon το είχε ανακοινώσει εδώ και πανω από ένα μήνα. Εγώ το ήξερα, αυτοί πως και δεν το άκουσαν; Για να καταλάβω όμως, αυτοί χρησιμοποιουσαν το δωρεάν API και πουλούσαν μια υπηρεσία χτισμένη γύρω από αυτό. Κανένα προβλημα. Το Twitter που έμπαινε μέσα, είναι ανήθικο να χρεώσει για πρόσβαση στο ΑPI η να το κόψει τελείως αν θεωρήσει πως δεν συμφέρει οικονομικά? Γιατί?
  7. Μέσα στα επόμενα 5 χρόνια, αυτά τα αρχικά λάθη θα τα έχουμε ξεχάσει. Όσοι τα θεωρούν απόδειξη πως το ΑΙ δεν θα πάει και πολύ μακριά, θα πέσουν πολύ έξω.
  8. Κάθε εβδομάδα και νέο μοντέλο με νέες δυνατότητες. Στο μεταξυ οι αρνητές προόδου συνεχίζουν να μετακινούν τα goalposts. Πλέον τρέχουν με τα goalposts στη μασχάλη. Πόσο αστείο είναι να λες "ε γράφει κώδικα αλλά δεν είναι όσο καλός είναι ένας άνθρωπος", αν αναλογιστείς που ειμασταν 5 χρόνια πριν και πόσο γρήγορα φτάσαμε εδώ.
  9. Το Twitter είχε γίνει μια τεράστια, νοθρη εταιρεία που δεν είχε καταφέρει να παράξει ποτέ κέρδος. Ξεβρωμισε τους Elon.
  10. oxide

    Ο Elon Musk προειδοποιεί για πιθανή χρεωκοπία του Twitter

    Δεν νοιάστηκε για το συγκεκριμένο στέλεχος αλλά για το αν το Twitter έχει κάποιον ειδικό που παρακολουθεί τη νομοθεσία στο αντίστοιχο θέμα και βεβαιώνεται πως εναρμονίζονται. Προφανώς είναι επί σκοπού αφού το Twitter ουδέποτε ήταν κερδοφόρο και το 2023 θα είναι δύσκολο. Άσε να ξέρει κάτι παραπάνω και ο Elon μην τα ξέρουμε όλα εμείς.
  11. oxide

    Κρυπτονομίσματα : Προσδοκίες και πραγματικότητα

    Σωστο. Τα κρυπτονομισματα δεν προστατεύονται από κανένα νόμο. Δεν χρειάζεται. Code is law. Τα κρυπτονομισματα είναι μια μάλλον κακή επένδυση. Όχι γιατί η τεχνολογία τους είναι άχρηστη αλλά γιατί ο σκοπό τους δεν είναι να πολλαπλασιασουν τα κέρδη όσων τα κρατάνε. Είναι παλια η συζήτηση για το pow και για το ότι βλάπτει το περιβάλλον. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει και πλέον πολλά blockchains δεν χρησιμοποιούν pow.
  12. Αστείες καταστάσεις... "διευθύνσεις κρυπτονομισμάτων που ανήκουν σε άτομα με έδρα στη Ρωσία"
  13. Καλησπέρα! Ψάχνω την πιο απλή λύση για να συνδέσουν οι γονεις μου την τηλεοραση τους στο wifi δικτυο του σπιτιου. Αγορασαν σε καποια φαση poweline connectors, αλλα δεν εκανε δουλεια κυριως λόγω των πολλων αλλων συσκευων που παρεμβαλονται. Λογικά ψάχνω για το πιο απλό bridgακι/repeater, αλλα σε κανενα δεν αναφερει αν κάνει wifi->ethernet που θελω εγω. Ισως και να εννοειται... ddwrt κτλ θα μπορουσε να δουλεψει και το ειχα κανει παλιοτερα, αλλα δεν ειμαι καν στην ιδια χωρα πλεον... Οποτε ψαχνουμε για την απλουστερη τεχνικα λυση... Εχει κανεις εμπειρια; Ευχαριστώ!
  14. oxide

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Ο σοιμπλε ειναι υπουργος μια αλλης χωρας, οποτε η δουλεια του αφορα τη χωρα στην οποια ειναι υπουργος.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.