Jump to content



ΕΠΕΙΓΟΝ: Drivers για Crypto UM410


Makis Hourdakis

Recommended Posts

Πήρε μια κοπελιά ένα mp3 player Crypto UM410 (τι το πήρε κι αυτή το Crypto ενώ μπορούσε να 'χει πάρει κάτι πιο "σίγουρο"...) αλλά έχει πρόβλημα με τους drivers.

Συγκεκριμένα, το έχει συνδέσει λέει, έχει εγκαταστήσει όσα είχε στο cd αλλά το βρίσκει ως άγνωστη συσκευή. Στο site της crypto δεν το έχει ούτε σαν προϊόν, πόσο μάλλον drivers ενώ στο google δε βρήκα κάτι σχετικό. Κάποιος σε άλλο forum είχε γράψει για ένα παρόμοιο πρόβλημα αλλά κανείς δεν απάντησε. Και να ήταν παλιό να πω εντάξει, καινούργιο μοντέλο είναι!

Καμιά ιδέα; Αν δεν βρεθεί κάτι μέχρι το βράδυ, θα το πάει αύριο στο Γερμανό από όπου το πήρε, το θέμα όμως είναι οτι έχει ανοιχτεί η συσκευασία (αυτονόητο) και άρα δεν μπορεί να το επιστρέψει... Να πάω εγώ σπίτι της επίσης λίγο δύσκολο γιατί μένει στου 666 τη μάνα...

Link to comment
Share on other sites

Επαναλαμβάνω, δεν θέλει driver!

Αν πάει στο dievice manager και δει άγνωστη συσκευή, ας κάνει δεξί κλικ/ενημέρωση/αυτόματη εγκατάσταση και αν δεν βρει τίποτα να το πάει για αντικατάσταση. Συμβαίνει καμιά φορά.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που λέει ο Wizard σκέφτηκα κι εγώ όταν έγραφα το post, την πήρα τηλέφωνο αλλά δεν το σήκωνε...

Όσο για το οτι δεν θέλει drivers, τι να πω... Δεν το εμφανίζει ούτε σαν εξωτερικό δίσκο ούτε το βρίσκει το πρόγραμμά του (αναμενόμενο αφού το βρίσκει ως άγνωστη συσκευή...).

Όσο για το δεύτερο που λες dubber, της το είπα αλλά δεν βρήκε τπτ... Τώρα για την αντικατάσταση δεν ξέρω. Νομίζω ρώτησε και είπαν οτι δεν μπορούν να το αλλάξουν. Θα δούμε σε αυτό τι παίζει. Μάλλον όμως δικό της πρόβλημα πρέπει να είναι γιατί είχε και πριν λέει crypto και της έκανε τα ίδια και το άλλαξε με αυτό ή κάτι τέτοιο...

Ευχαριστώ πάντως. :) Οτιδήποτε άλλη ιδέα ρίχτε τη!

Link to comment
Share on other sites

Ειχε μαζι καποιο cd? Αν ναι, τωρα που υπαρχει η συσκευη εγκατεστημενη στο μηχανημα, ξαναπερνα τους drivers μπας και δει τη συσκευη ετσι. Ή απο το device manager κανε επανεγκατασταση τους drivers και μαλλον θα παιξει. Αν τωρα δεν εχει καποιο cd μαζι, τοτε μαλλον δεν φταιει η συσκευη αλλα ο υπολογιστης της αφου οπως εγραψες, της το εχει ξανακανει. Δοκιμασατε με αλλη συσκευη ή τη συσκευη σε αλλο μηχανημα?

Link to comment
Share on other sites

Είχε cd μαζί το οποίο μάλιστα από ό,τι κατάλαβα είχε μέσα μόνο τον installer, τα πακέτα του Installer και το manual. Δεν είχε τους drivers σε ανεξάρτητα inf πχ να τελειώναμε κατευθείαν με το χέρι... (τους φάγανε τα αυτόματα...)

Δεν δοκιμάσαμε τπτ, δεν ξέρω στο Γερμανό όταν το πήγε αν κάνανε τπτ, ωστόσο δε νομίζω να φταίει το pc, κάτι πρέπει να κάνει λάθος αυτή...

Link to comment
Share on other sites

Οταν λεω οτι φταιει το pc εννοω οτι τα windows δεν αναγνωριζουν σωστα τη συσκευη οπως εχει συμβει καποια φορα και σε εμενα και το ελυσα με τον τροπο που εγραψα.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Ξαναμιλήσαμε μόλις, της είπα να απεγκαταστήσει τα παλιά και να κάνει τη διαδικασία από την αρχή σωστά αλλά τζίφος. Τελικά λέει της είχανε φέρει δώρο άλλο ένα crypto, είχε το ίδιο πρόβλημα και φυσικά δεν της το αλλάζανε (δε νομίζω να είναι και υποχρεωμένοι, το πρόβλημα φαίνεται να είναι της κοπελιάς). Ρίχτε ό,τι άλλο υποψιάζεστε, θα πάω αύριο μάλλον από εκεί να δω τι γίνεται γιατί από ότι κατάλαβα είναι πολλά μαζεμένα τα προβλήματα σε αυτό το PC...

Λέτε να θέλει SP2; Μήπως δλδ το cd δεν έχει drivers παρά μόνο πρόγραμμα και για να παίξει υποτίθεται οτι πρέπει να έχεις SP2 για να το αναγνωρίζει; Ή έστω SP1 (δεν ξέρω τι έχει...)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.