Jump to content



Προβληματισμοι για στησιμο forum


minus

Recommended Posts

Σκεφτομαι να στησω ενα forum, για ενα συγκεκριμενο θεμα.

Αλλα ειναι πολλα πραγματα που με προβληματιζουν.

Moderation:

-Βγαινει κανεις στη γύρα και φωναζει(forums), θελω Moderators? Πιστευω οτι δεν ειναι και τοσο ευκολο να βρεις moderators που οντως να στηζιζουν το site.

Πρωτα απο όλα, δεν πρεπει να τους ενδιαφερει το θεμα? Αν εγω θελω να κανω ενα forum πχ/ για σπανιο ειδος πουλιου...φαλαριδα, ποιος καλος χριστιανος θα καθισει να κανει moderation? Και μην ξεχνατε οτι αλλα forum για υπολογιστες, οπου συνωστιζονται κομπιουτερακηδες και η ευρεση Moderators ειναι πιο ευκολη, κι αλλη φαση για σπανιες θεματικες κατηγοριες. Δεν το συζητω να μην υπαρχει moderation ολη τη μερα. Αν δεν γινει, θα γινει χαμος(βρισιδια, επιθεσεις κλπ), εχω δοκιμασει παρομοιες καταστασεις και ειμαι σιγουρος γι αυτο. Κανω καπου λαθος? Πως ξεπερνω αυτο το εμποδιο για ευρεση Moderators για forum με περιορισμενη θεματικη? Για ολη τη μερα? Με εμπιστοσυνη και καλη δουλεια στο moderation?

-Αντε και βρηκες Mods. Ποιος θα καθισει να κανει moderation ολη τη μερα? Α λαθος, λιγες ωρες τη μερα, αλα σκοπιά. Και καλα, μετα τις 12 το βραδυ ποιος? Η' θα το εχω ελευθερο και μπατε σκυλοι αλεστε?

-Εφεδρεια σε Mods? Αν καποιος σε παρατησει ξαφνικα? Μενει το forum χωρις moderation? Πρεπει να εχεις μια λιστα με διαθεσιμους ανθρωπους να κανουν moderation? Τι παιζει με αυτο?

Χωρος-φιλοξενια

Υπαρχουν, οπως συμβαινει με τα Blogs(blogspot κλπ), ελευθεροι διαθεσιμοι χωροι στο internet, για φιλοξενια forums? Δεν θελω να αγορασω ακομη ενα domain. Το εν λογω forum θα αντιστοιχει ηδη σε καποιο domain, αλλα δεν θα φιλοξενειτε στον server του κυριως site. Θα external, σε αλλο server, free. Καποιες αξιοπιστες προτασεις? Το θεμα βεβαια δεν ειναι να στησεις καπου ενα forum και μετα απο 10 μηνες να θες μετακομιση με οτι αυτο σημαινει. Θελω κατι οπως το yahoo mail μου που φετος κλεινει 8 χρονια λειτουργιας απο εμενα, και παντα δωρεαν! Τι προτεινετε?

Αλλα προβληματα

Τι αλλο πρεπει να ξερει κανεις οταν στηνει forum? Συνηθισμενα στραβοπατηματα και λαθη?

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλα αξιζει ...

Και δεν ειναι και αστρονομικα ποσα ...

82 ευρα το χρονο ή 160περιπου ευρα τον πρωτο χρονο και μετα 30 για καθε επομενο

Εγω ειδα μεγαλη διαφορα απο phpbb -> vBulletin 3.6.7

template ψαχνω ακομα .....

Μηπως ξερεις κανενα προγραματακι???

Link to comment
Share on other sites

sorry αν δεν καταλαβα καλα αλλα νομιζω οτι το παληκαρι 8ελει δωρεαν φιλοξενια forum

αν 8ες τα παντα ετοιμα και φρη http://webringamerica.com/

με ελαχιστα ads

τωρα αν 8ες μονο χωρο freehostia.com με κα8ολου ads

ολα ειναι δοκιμασμενα.:D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.