Jump to content

’γνωστες συσκευές στον device manager


Recommended Posts

Έκανα format και αφου έβαλα drivers και όλα καλα, πάω τυχαία στον device manager και βλέπω ένα κίτρινο ερωτηματικό το οποίο λέει Other Devices

και έχει απο κάτω δύο ερωτηματικά πάλι κίτρινα με ένα θαυμαστικό που λένε uknown device.

Τι μπορεί να είναι??Θα τρελαθω??Πριν το φορματ δεν μου το έβγαζε αυτό.Ημόνη αλλαγή πού έκανα στο σύστημά μου έιναι οτι άλλαξα τις μνήμες (2x1gb geil έβαλα) και την ψύκτρα στην vga.

Όλα ε΄ναι καλο εγκατεστημένα αλλα τι είναι αυτές οι συσκευές??

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω τι συσκευές είναι?

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Το CD της μητρικής το έχεις εγκαταστήσει; Κατά πάσα πιθανότατα σου λείπουν drivers για τίποτε controllers κτλ. ή κάνα wifi που δεν χρησιμοποιείς...

Link to comment
Share on other sites

δεν το εγκατ΄στησα γιατι πάντα πριν κάνω φορματ συγκεντρώνω τους νεότερους drivers.Επίσης οτι συσκευή onboard της mobo δεν χρεισμοποιώ την έχω κάνει disable...

Link to comment
Share on other sites

Αυτο μπορεί να είναι οτιδήποτε απο καρτα pci(ήχου, τηλεόρασης) μέχρι εκτυπωτης scanner.

Είσαι σίγουρος ότι έχεις βάλει όλους τους drivers για όλες τις συσκευές.

Link to comment
Share on other sites

Έβαλα ένα πρόγραμμα που σου λέει ποια συσκευή είναι αυτή που δεν αναγνωρίστηκε και μου λέει nvidia.corp

Το μόνο nvidia που έχω στο pc μου είναι το chipset το οποίο έχω εγκαταστήσει μια χαρά.

Επίσης να πω πως πριν απο το φορματ έκανα και ένα επιτυχημένο Bios update

Τι μπορεί όμως να είναι??

Απο το update drivers του device manager επιλέγω να ψάξει στον φάκελο της nvidia στον hdd μου αλλα δεν βρίσκει τίποτα....

τι να κάνω ρε παιδιά?

Link to comment
Share on other sites

Ξαναεγκατέστησε τους drivers αυτή την φορα από το cd της μητρικής

Προφανώς υπάρχουν drivers εκει που δεν τους εγκατέστησε παρόλο που κατέβασες όπως λες τους τελευταίους.

Link to comment
Share on other sites

βάλε το cd της μητρικης και μετά πήγαινε στο unknown device πάτα δεξί κλίκ και κάντο να ψάξη drivers απο το cd. ’μα είναι κάτι από εκεί θα το βρει αλλιώς κάτι άλλο είναι που θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις αυτό που σου είπα με όλους τους drivers που εχεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Αφου τα έκανα όλα και δεν βρήκα άκρη αποφάσισα να ξανα ποστάρω έχοντας νέα.

Αυτές τθς συσκευές άρχισε να μου τις βγάζει καθώς έβαλα στον υπολογιστή μου μια creative soundblaster audigy 4.Και αρα δεν έβαλα drivers για την onboard.

Την onboard όμως την έκανα disable απο το bios.Αλλα είχε και μια άλλη επιλογή (νομίζω hd audio έλεγε) την οποία δεν μπορούσα να κάνω disable παραμόνο να την βάλω σε ac97 ή hd.

Μηπως πρέπει να jumperώσω κάτι στην mobo???

Απο το βιος δεν έχει να κάνω κάτι άλλο.

Διάβασα το manual πόσες φορές και άκρη δεν βρήκα.

Όσοι έχετε αυτήν την μοβο (asus m2n sli deluxe) ή ξερετε μια βοήθεια θα την εκτιμούσα.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.