Jump to content



Ολοκληρωτική BH


GoriLLakoS

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από greekfragma

μ αρεσει η commando που ειναι και φρεσκο...........εγω μια commando λεω να τσιμπησω online σε μερικα λεπτα.....

Τσίμπησε ότι φρέσκο προλάβεις, γιατί δύσκολα θα βρείς σε άλα Site να ανεβοκατεβαίνουν προϊόντα καθημερινώς...:hehe:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 10:28]

Τσίμπησε ότι φρέσκο προλάβεις, γιατί δύσκολα θα βρείς σε άλα Site να ανεβοκατεβαίνουν προϊόντα καθημερινώς...:hehe:

Βασιλη δεν περιμενα τετοια απαντηση απο σενα

θα μπορουσα καλλιστα να σου απαντησω σε ΠΜ αλλα γνωριζομαστε χρονια και ξερεις οτι παντα ειμαι αντικειμενικος.......σε πολλες περιπτωσεις αναφορας στο πλαισιο ξερεις οτι δεν ημουνα ποτε καθοδηγουμενος και κακεντρεχης αλλα υποστηριζα μαλιστα και το δικιο του πλαισιου εαν καποιο μελος εβγαινε οφσαηντ με απαιτησεις παραλογες για rma επιτηδευμενα καψιματα κλπ......παροτι δουλευω στην απεναντι οχθη.

το οτι η σελιδα της μουλτιραμα δεν εχει την δυναμικη και την κινητικοτητα του πλαισιου το γνωριζουν ολοι.αυτο δεν σημαινει ομως οτι κολλαγε σαν απαντηση στο χωσιμο που εκανα μερικα ποστ πριν για την ''πονηρη'' πολιτικη που κανει το πλαισιο το τελευταιο διαστημα με τα online σφαξιματα.

δεν εχω συμφερον απο κανεναν για να πω αυτα που λεω εδω μεσα.και σιγουρα θα μπορουσα να σε παρω ενα τηλ και να σου πω:

''ρε γοριλα τι μλκιες μου σπονταρεις.......ξερω οτι το σαητ του πλαισιου ειναι σουπερ ντουπερ ενω αυτο της μουλτιραμα ανανεωνεται καθε πασχα χριστουγεννα''

εαν ακομα πιστευεις οτι ηταν δικαιη η σποντα σου λυπαμαι.

εγω θα το εκλαβω περισσοτερο σαν αστειο αν και αστοχο σε αστοχη στιγμη..........

θα σου απομονωσω 2 πραγματα.

.......οταν ανοιξε θεμα για τον χαρακτηρισμο ''φρεσκο'' παροτι λαθος τακτικη δεν ειχε αρνητικη επιπτωση στον κοσμο που ασχολειται......ενας αθωος χαρακτηρισμος ειναι που δεν επηρεαζει καθολου τις ισορροπιες της αγορας.

......οταν ομως τον τελευταιο καιρο βγαινουν αυτες οι προσφορες σε πολυ περιορισμενο αριθμο και εχουμε ποστ στο φορουμ σχετικα με ακυρωσεις μεσω τηλεφωνου.....απαντησεις απο πωλητες οτι ειναι χωρις παρελκομενα......γρατσουνισμενα......χρησιμοποιημενα..........ή καλυτερα να μην το αγορασετε εκει ναι.....θα βγω και θα φωναξω....οπως φωναζω και για το ε-σοπ αλλα και για λανθασμενους χειρισμους σε καταστηματα μουλτιραμα.

αυτο που με ενοχλει ειναι να παρουσιαζεται καποιος ως μεσσιας εκμεταλλευομενος μια γενικοτερη κατασταση χαους........ενω στην πραγματικοτητα δεν ειναι μεσσιας.....αλλα μονοφθαλμος αναμεσα στους τυφλους οπως ειπαν παραπανω και αλλα παιδια

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.