Jump to content


Βοήθεια για επιλογή κομματιών για αναβάθμιση


pan0s

Recommended Posts

παιδία βρίσκουμε σε σοβαρό προβληματισμό και θέλω την βοήθεια σας!!!λοιπον!!!το pc μου τώρα αποτελείται από cpu: pentium D 3.0 ghz mobo:gigabyte GA-8I945GMH-RH memory:2gb kit kingstone 667 vga:xfx 8800 gts 320 mb psu:super flower aurora 600 watt 1 hd samsung 160 gb και 1 hd wd 160 gb!λοιπόν προβληματίζουμε τι να αγοράσω!!σκέφτουμε να αναβαθμίσω την 17αρα tft οθόνη μου σε 22 αρα samsung 226bw ή σε ανάβαθμιση μητρικής blitz formula και επεξεργαστή Q6600 ή Ε6850. ξέρω ότι οι επιλογές μου δεν έχουν καμια σχέση μεταξύ τους αλλά θα ήθελα να ακούσω της απόψεις σας...

(δεν ενδιαφέρομε άμεσα για ο/c ακόμα)

ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Link to comment
Share on other sites

Δύσκολο το δίλλημα. Μόλις προχθές πήρα την 226bw, και είμαι κατενθουσιασμένος. Αλλά επειδή προβλέπω να πέφτει κι άλλο σύντομα η τιμή της, καλύτερα ξεκίνα με cpu και mobo γιατί στους cpu μολις ήρθαν οι νέες τιμές... :flower:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.