Jump to content


Πρόβλημα με αρχείο BitComet


ΣτοΠαραΠεντε

Recommended Posts

Έχω ένα αρχείο BitComet που έχει ολοκληρωθεί περίπου κατά 95%. Επειδή δε λειτουργούσε η σύνδεση στη μία συστοιχία, το έκανα εισαγωγή στην άλλη, αλλά μου ξεκίνησε από το 0%. Έσβησα την εργασία και το αρχείο από το πρόγραμμα, ξανακατέβασα το εν λόγω αρχείο BitComet.:tomato: Το θέμα είναι ότι θέλω να ολοκληρώσω το αρχείο, αλλά δεν είναι πλέον περασμένο στο πρόγραμμα. Ωστόσο, το έχω ακόμη στο σκληρό δίσκο και σε αρχείο back-up BitComet. Όταν πάω να κάνω εισαγωγή, μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει ήδη η εργασία και συνεπώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η εισαγωγή, παρόλο που έχω σβήσει και τις δύο εργασίες. Υπάρχει τρόπος να εισαγάγω το αρχικό αρχείο στο πρόγραμμα από το σκληρό, παρόλο που έχω σβήσει την εργασία;:help:

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς, μου βγάζει μήνυμα ότι η εργασία (task) υπάρχει ήδη, παρόλο που είχα σβήσει και την εργασία και το αρχείο από το πρόγραμμα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.