Jump to content



ερωτηση για προσθηκη νεων σκληρων σε xp


nimits1

Recommended Posts

παιδια μολις χθες εβαλα 2 επιπλεον σκληρους στο pc μου.Τους βρηκαν τα windows τους βλεπω κανονικα στο divice manager αλλα δεν τους βλεπω στο my computer.Μηπως αυτο γινεται γιατι στον αρχικο μου δισκο εχω 4 partitions και το συστημα δε μπορει να ονοματησει αλλους νεους σκληρους;Θα χρειαστω format;

Link to comment
Share on other sites

Δεξί click στο MyComputer > Manage > Disk Mamagement

Εκεί θα τους δεις κανονικά. Θα επιλέξεις τον καθένα χωριστά και θα δημιουργήσεις partitions (extended, όχι primary) και μετά θα ορίσεις τα logical drives (ένα ή περισσότερα για κάθε δίσκο)

Link to comment
Share on other sites

για check ;)

1) Δε3ί στο στο εικονίδιο ''ο υπολογιστής μου'' και πήγαινε στην διαχείριση

2)Στο παράθρο που σου ανοίγει επιλέγεις το ''διαχείριση δίσκων''. δεξί κλικ στο πλαίσιο που εμφανίζεται ο νέος δίσκος(εμφανίζεται συνήθως με κόκκινο θαυμαστικό και αναγράφει άγνωστος δίσκος- unknown disk) και πατάς προετοιμασία. Όταν ανοίξει ο οδηγός πατάς Next.

3)Στο παράθυρο που έχει ανοίξει πατάς στο εικονίδιο που λέει Disk 1 και Next.Στο επόμενο παράθυρο πατάς τέλος.

4)Όταν έχει τελειώσει η προετοιμασία του δίσκου ,κάνε δεξί κλικ πάνω στο πεδίο που αναγράφει Μη κατανεμημένος δίσκος(unallocated) και πατά Νέος τόμος .Στα επόμενα παράθυρα που θα ανοίξουν πάτα απλώς next και στο τελευταίο παράθυρο τέλος.

Link to comment
Share on other sites

Όπως σου πρότεινα και παραπάνω, κάνε extended και βάλε πάνω όσα logical drives χρειάζεσαι. Τα primary partitions είναι για να βάζεις απάνω λειτουργικά. Αν δεν έχεις σκοπό να είναι bootable, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις primary.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.