Jump to content



WinVista Home Premium - Errors


NikMark

Recommended Posts

Πρωτιστως, χαιρετω τη κοινονητα. Ονομαζομαι Νικος.

Λοιπον παιδες, οσο μ'αρεσαν τα Vista τοσο με κουρασαν. Εχω 2 αποριες και θα ημουν ευγνωμων αν με βοηθουσατε στη περιπτωση που μπορειτε.

Το κυριοτερο ειναι το οτι αντιμετωπιζω σφαλμα 1719 με το Win Installer 4. Μια μου λεει οτι δεν ειναι σωστα εγκατεστημενο και μια οτι δεν ειναι σωστα καταχωρημενο και λοιπα ακατανοητα.

Εκανα επανεγκατασταση λειτουργικου και λυθηκε για συντομο χρονικο διαστημα το προβλημα. Επανηλθε. Οσο εκτενως και αν εψαξα για λυση, το μονο που βρηκα ηταν παρομοιους απεγνωσμενους χρηστες. H MS φαινεται αποσιωποιει χαρακτηριστικα για το εν λογω σε Vista. Ολως παραδοξως πριν λιγο μου το πεταξε και σαν Error 1601.

Συν τοις αλλοις μια που δε μου εφτανε αυτο, εχθες κατεβασα τους οδηγους της Intel INF Utility και αφου τους ετρεξα, μου ειπαν κατι τα Win οτι το συστημα αλλαξε και πρεπει να τα ενεργοποιησετε ξανα. Παταω ενεργοποιηση μεσω δικτυου και μου λεει οτι το κλειδι χρησιμοποιειται ηδη. Τωρα σε 2 μερες θα κλειδωσουν... Τι διαολο κανω;

ΥΓ. Προκειται για νομιμα Win με Full CD αναβαθμισης απο XP.

Link to comment
Share on other sites

Για την ενεργοποίηση, ότι είπε ο dubber.

Για το error 1719 δοκίμασε αυτά που λέει η microsoft, http://support.microsoft.com/kb/315346/en-us .

Από ότι φαίνετε μάλλον το office στην έχει κάνει την δουλειά, δοκίμασε πρώτα τα παρακάτω, http://support.microsoft.com/kb/321497 .

Link to comment
Share on other sites

Μα το παραλογο ειναι οτι δεν εχω τιποτα απο Office.

Εν παση περιπτωσει, ελεγα μηπως σταθω τυχερος και καποιος που το αντιμετωπισε να μου'δινε μια πιο εξειδικευμενη απαντηση.

Εψαξα παντου. Πρωταρχικα στη Microsoft αλλα τζιφος.

Εν τελει παω σε λιγο στο Πλαισιο να αλλαξω γενικα το δισκο λειτουργικου και να απαλλαχτω και απ'τα 2 ( θα; ).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.