Jump to content



Πως μπορώ να βάλω μια σελίδα και να την βγάζει πρώτη το google


kreach

Recommended Posts

Γεια σας,

Υπάρχει τρόπος όταν δίνω κάποιες λέξεις κλειδιά στον google, να βγάζει στην πρώτη σελίδα μια συγκεκριμένη σελίδα που θέλω εγώ? Ένας γνωστός μου έχει μια σελίδα και δεν την έχει το google. Πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό? (Νομιμα ;)

Link to comment
Share on other sites

Αν θυμάμαι καλά, το ''πρωτοποριακό'' σύστημα αναζήτησης του google.com στηρίζεται στο πόσες φορές αναφέρεται μια σελίδα σε άλλες. Τό'χα διαβάσει σε ένα άρθρο, αλλά δεν κόβω και το χέρι μου. Με αυτή τη φιλοσοφία, μάλλον δεν μπορούν να γίνουν και πολλά...

Link to comment
Share on other sites

παντως να 3ες οτι με αυτο που σε μια προταση διατυπωνεις ασχολειται ολοκληρο τμημα στα μεγαλα σιτε και γενικα δεν ειναι και τοσο απλο...

βεβαια αν το σιτε σου εχει ασυνη8ηστα tags ειναι πιο πι8ανο να μπει πρωτο αλλα ψαξτο λιγακι για να κανεις και ενα submit το σιτε στο google.

ΥΓ καλοσηρ8ες στο κλαμπ take your time

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Wizard!

Αρχικά θα πρέπει οι λέξεις κλειδιά να υπάρχουν στη σελίδα με προτεραιότητα στο url, τίτλο, κείμενο, metatags. Μετά, αυτό που σου είπε κι ο kunoobidi

Όπως τα λέει ο Wizzy. Αν γράψεις "επισκευές pc" no2 είναι το (πρώην) site μου.

Το είχα περάσει tags, τίποτα. Μετά το έγραψα σε κείμενο που δεν φαίνεται, και μετά το έβαλα στον τίτλο. Απο κει και πέρα είχα διάφορα άλλα hits από google.

Link to comment
Share on other sites

Έχουνε αλλάξει τακτική.

Δεν πληρώνεις για να βγείς πρώτος, και επίσης το κόλπο με το να σε linkάρουν πολλά site, αλλά και το κόλπο με τα keywords το καταργήσανε και ξεκινάνε και banάρουν sites που κάνουν αυτά τα SEO tricks.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.