Jump to content



ASUS MY CINEMA P7131 DUAL DVB-T/ANALOGUE TUNER PCI


lionor

Recommended Posts

βασικα θελω να βαλω μια οσο καλη και φτηνη καρτα γινεται απλα για να μπορω να βλεπω τηλεοραση στον υπολογιστη. Με ενδιαφερει να ειναι ευκολη στην εγκατασταση, να μην εχω προβληματα συμβατοτητας με την Mobo ή τα win xp, να εχει καθαρο σημα, και να εχει καποιες 'ευκολιες' οπως: να μπορω να κανω προγραμματισμενη εγγραφη ας πουμε. Η συγκεκριμενη λεει τπτ...;

Link to comment
Share on other sites

το ...ουτσικη δηλ τι σημαινει; εχω εχω χρ. επειδη η μητρικη μου ειναι socket 478 εχει σημασια αυτο; με επεξεργαστη northwood ρ4 στα 3, 1 gb μνημη θα λειτουργει καλα; Απο εικονα τι λεει; Δειχνει καθαρα; Το ραδιο πιανει καλα; Εγγραφη μπορω να κανω προγραματισμενη και σε τι φορμα; Γινεται να γραφει απευθειας; στo dvd; Αν εχω και αλλη εφαρμογη ανοιχτη, πχ σερφαρω, μπορω και να βλεπω καποιο καναλι ή κολλαει; Τα ψηφιακα τα πιανει; (σορυ αν σε ζαλισα αλλα...μην την παρω και το μετανοιωσω!)

Link to comment
Share on other sites

αφου εψαξα με τις ωρες στο νετ εχω καταληξει αναμεσα σε αυτες τις 2: ASUS 7131 DUAK LEADTEK DV2000H. Το θεμα ειναι ποια ειναι η καλυτερη; Αν καποιος τις εχει δοκιμασει, ας γραψει. Μονο ομως οσοι τις εχουνε δοκιμασει και οχι οτι εχουνε διαβασει στο νετ, γιατι εχω κοιταξει ολα τα σχολια που εχουνε γινει και στα αλλα foroum.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.