Jump to content



ΡΥθΜΙΣΤΕ τις οθονες σας με NATURAL COLOR pro


JERY

Recommended Posts

Αγορασα την samsung 932bf μεσα ειχε ενα cd με τα προγραμματα magic tune και natural color pro.Χρησιμοποιησα το natural color gia ναρυθμισω τα χρωματα και εμεινα εκλιπτος με το αποτελεσμα, πραγματικα τα χρωματα πλησιασαν μια crt.Εγιναν πιο εντονα.

Eπελεξα basic calibration και δημιουργησα ενα δικο μου color profile.Επισης εχει και μερικα ετοιμα.Μονο που δεν το εχω βρει ακομα στο net

edit:to ανεβαζω με rapidshare

Link to comment
Share on other sites

Δεν κανουν ολα τα icc profiles για ολες τις οθονες, η καθε μια θελει το δικο της. Παντως για samsung 930bf εχω ενα που ειναι απιστευτα καλο, τουλαχιστον στα δικα μου ματια. Οποιος μπορει να το ανεβασει στο rapidshare, ας στειλει ενα pm να του το στηλω.

Link to comment
Share on other sites

Ωραιος αδερφε...!

Εχω Samsung και δε χρησιμοποιουσα το προγραμμα. Οσο πιο φωτεινα ηταν τα γραμματα, τοσο πιο θολα μου τα απεικονιζε και λεω παει τα 'φτυσε η οθονη.

Αυτο μου τα διορθωσε ολα, τζαμι απεικονιζει! Ευχαριστω!

Τα ετοιμα προφιλ δε τα βλεπω πουθενα, εν παση περιπτωσει.

Link to comment
Share on other sites

Για τα ετοιμα προφιλ μολις ανοιξεις το προ θα επιλεξεις color preference, panw πανω λεει color profile και διπλα open.Πατα το open και επελεξε ενα profile και μετα aply.

Oσο για windows 64x δεν υπαρχει εκδοση

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.