Jump to content



Πανεπιστήμιο Κρητης (Χανια)


psycho@69

Recommended Posts

Πέρασα στην σχολή Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ στο Πολυτεχνείο Χανίων. Θα ήθελα όποιος έχει άποψη για την συγκεκριμένη σχολή καθώς και τη γενικότερη φοιτητική ζωή στα Χανιά;) να με ενημερώσει τι παίζει

Link to comment
Share on other sites

Απλα οτι εχω ακουσει... Καλη σχολη.

Γενικοτερα εχει αρκετα καλα τμηματακια με τετοια αντικειμενο στα Χανια. Μην περιμενεις θαυματα, δεν διαφερουνε απο τα αλλα Ελληνικα πανεπιστημια/πολυτεχνεια αλλα εχουνε κονδυλια (αρα γινεται δουλεια) δεν ειναι και τα καραγκιοζιλικια της νομικης/ασοεε.

Τα Χανια (φανταζομαι οτι θα) εχουνε τρομερο φοιτητικη ζωη. Αρκετα μαγαζια, που βεβαια δεν ξερω τι κοσμο μαζευουνε τον Χειμωνα, αλλα καλοκαιρι ηταν τζετ. Τωρα αμα κλεινουνε ΟΛΑ τα Distijl/μυλοι/Mambo κλπ κλπ τον χειμωνα και μενουν μονο τα ilnostro/seaU τι να πω... Δεν πολυεβγαινα χειμωνα εξω, γιατι δεν.... "μου αρεσε" (hint: $$$$ no money, no funny)

Πολυ ακριβα ποτα (ακριβοτερα κι απο ... Ηρακλειο!! πλησιαζουν Αθηναικες τιμες) Δεν ξερω τι καλαμι εχουνε καβαλησει οι Χανιωτες μαγαζατορες.

Παααααρα πολυ ακριβα ενοικια απο οτι ακουω...

Link to comment
Share on other sites

:hehe:

Eνα χειμωνα θα την παλεψεις....5 δεν ξερω...(ευχομαι να μην ειναι παραπανω)

Αν εχεις λεφτα και οχημα καλα θα ειναι..

Τουλαχιστον τα παλαια εκεινα χρονια.

Αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι ειναι η πρωτη σχολη που κλεινει σε καταληψεις ..και η τελευταια που ανοιγει ...τοτε ναι ..γινεται και λιγο δουλεια...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.