Jump to content



p5w dh deluxe + 6600


georarg1416003243

Recommended Posts

Απλώς άλλοι θέλουν περισσότερο vcore να ανέβουν άλλοι λιγότερο...

Βέβαια είναι και το revision του επεξεργαστή, οι 6600 με το B2 rev. από ότι ξέρω (είμαι κάτοχος) πάνε πιο καλά από άλλους.

Με μια ματιά στο φόρουμ θα καταλάβεις τι εννοώ. :)

Link to comment
Share on other sites

βασικα η συγκεκρημενη μητρικη ειναι πως 8α σου κατσει κατα βαση και φυσικα οπως σωστα σου ειπαν και οι υπολοιποι παιζει μεγαλο ρολο και ο επεξεργαστης σου στο κατα ποσο "τραβαει"

στα 3 γιγα παιζουν ολοι οι 6600 και ολες οι p5w 101%

@Polonos

η δικη μου p5w σε συνδοιασμο με το δικο μου cpu ειναι benchable με αερα (aka Tuniq Tower) στα 4005 χωρις mods,χωρις Delta να φυσανε το mobo,με κλειστο κουτι (τελη του χειμωνα που ειχαν αρχισει να τελειωνουν τα κρυα ειχα βενψηαρει τελευταια φορα) και γενικα χωρις κατι το ιδιαιτερο.

η μονη επεμβαση δικη μου στην μητρικη ειναι αλλαγη του στοκου που βαζουν και 8εωρουν 8ερμοαγωγιμη εκει στην Asus με Ceramique @ NB & AS5 @ SB και προσ8ηκη ενος 4cm fan στα NB & SB

κοινως

445 max fsb απο bios.δεν ασχολη8ηκα κα8ολου με setfsb και τα ρεστα και πιστευω πως αμα κα8ομουν και το παιδευα λιγακι 8α μπορουσα να παρω 3-5 mhz ακομα.Max post δεν ξερω ουτε και ασχολη8ηκα.

ολα αυτα εγιναν με ελλαχιστο "ψαξιμο" κα8ως εκτοτε δεν ξαναβρηκα αρκετο χρονο για να ασχολη8ω.λογικα μολις ξεμπερδεψουμε με την εξεταστικη και μπει με το καλο και το νερο πανω 8α κατσω να σχολη8ω λιγο παραπανω να δω τα ορια του setup μου

Υ.Γ

B2 revision ειναι μερικες χιλιαδες επεξεργαστες.δεν ειναι αυτο το κα8οριστικο.

το βασικο στο κατα ποσο ο επεξεργαστης τραβαει η οχι ειναι η βδομαδα παραγωγης.Ενα απο τα καλτυερα steping ειναι το δικο μου 629Β και μπορεις να το δεις ειτε πανω στον επεξεργαστη σου (IHCS) ειτε στο πλαινο της συσκευασιας του επεξεργαστη (αν τον αγορασες boxed).Υπαρχουν και αλλα καλα/καλυτετρα stepping οποτε μην στραβωσεις σε περιπτωση που δεν εχεις 629Β συγγεκριμενα.

Βεβαια οι τελευταιες παρτιδες επεξεργαστων (κοντα στο Πασχα) ηταν οι περισσοτεροι μπανανοηδεις,αλλα οπως σου ειπα και αρχικα,ολοι οι 6600 οσο χαλια και να ειναι τα 3 γιγα τα πιανουν με στοκ ταση

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.