Jump to content



HELP! Μεγάλο πρόβλημα με την απεικόνιση μετά απο format Vista


geogeoland

Recommended Posts

Γεία σας παιδιά. Θα μπώ κατευθείαν στο ψητό. Μετά απο format που έκανα στον υπολογιστή μου με το CD Vista (OEM version) που έχω, ένα μεγάλο πρόβλημα παρουσιάστηκε. Το φορμάτ ολοκληρώθηκε κανονικά, άνοιξε ο υπολογιστής, "Καλωσήρθατε" κλπ, φάνηκε για μια στιγμή και η επιφάνεια εργασίας, και μετά η οθόνη σταμάτησε να δείχνει το οτιδήποτε. Ο υπολογιστής δούλεβε κανονικά παρ' αυτά. Αυτό το κάνει κάθε φορά, το κάνω hard reset απο το κουμπί, δείχνει τα πάντα μέχρι να μπει στην επιφάνεια και κλείνει. Σε ασφαλή λειτουργία δε το κάνει, δουλέβει κανονικά. Είπα, driver θα είναι, αλλά δε μ' αφήνει να τον εγκαταστήσω. Μου βγάζει κάτι αλαμπουρνέζικα, με μόνη επιλογή το "ΟΚ" και μετά καπάκι ενα μήνυμα που λέει περίπου "Cant run self extracting package, the aplication must be locked or usued by another aplication and will now terminate" Αυτό μου το έβγαλε και μια φορά που έμεινε για κάποια ώρα σε κανονικό περιβάλλον Windows. Το ίδιο ακριβώς. Τότε πρόλαβα και εγκατέστησα και τα drivers της mobo, αλλά το μόνο που άλλαξε είναι οτι τώρα σβήνει πιο γρήγορα η οθόνη.

Help plz!!!!!!!!

:(

’, να πω επίσης πως το έκανα και δεύτερη φορά φορμάτ, χωρίς τίποτα να αλλάξει.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από adok13

οι drivers τις καρτας γραφικων πρεπει να ειναι.εχεις βαλει τους αναλογους drivers της για vista;

Yep. Το package απο το internet δεν γίνεται extract και το .exe απο το cd δεν εκτελείται. Τον βλέπω να πηγαίνει πακέτο...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.