Jump to content



Δίκτυο WiFi


Heatspreader

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά!

Εδώ και κάποιο καιρό έχω αγοράσει το US Robotics Wireless MAXg ADSL Gateway και μπορώ να πω ότι είναι καλό.

Έκανε δίκτυο μόνο του το laptop που συνδέεται μέσω WiFi και το Desktop που συνδέεται μέσω καλώδιο Ethernet.

Σήμερα που έβαλα το Kaspersky αντί του Avast εξαφανίστηκε το δίκτυο. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω? Πως μπορώ να κάνω δίκτυο? Πριν πάρω τον router ήξερα να κάνω και ήξερα να μοιράζομαι και τη σύνδεση στο internet με το laptop που τότε το σύνδεα απευθείας με το Desktop.

Link to comment
Share on other sites

Τι ενοείς ακριβώς όταν λες ότι εξαφανίστηκε το δίκτυο ? Το Kaspersky τσεκάρει τα υπάρχοντα δίκτυα στον Η/Υ και ρωτάει αν είναι trusted και αν θέλεις να ενεργοποιήσεις σε αυτά το stealth mode. Μηπως κατα λάθος έβαλες stealth mode στο δίκτυό σου ?

Link to comment
Share on other sites

τελικά το έφτιαξα:

2003539149913705115_rs.jpg

Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο τέλος, χρειάζεται να κάνω κάποιες extra ρυθμίσεις στο router? Μια χαρά μπαίνω στο net χωρίς κανένα πρόβλημα, απλά ρωτάω μήπως χρειάζεται.

Το μόνο που έχω πειράξει είναι να βάλω στο WiFi μόνο b από τη στιγμή που το Laptop μου σε b μπαίνει γρήγορα και χωρίς προβλήματα.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Ώπα αυτό που έκανες στέλνει τσάμπα το firewall της Kasperksi οπότε είναι άχρηστο και κάντο Uninstall. Αυτό που σου είπε ο φίλος Diogenhs πρέπει να κάνεις και αν δεν το βρίσκεις με τπτ πεστο να βάλω SS.

Link to comment
Share on other sites

Στην πρώτη εικόνα πατάς Firewall και μετά Settings.

Μόλις ανοίξουν τα Settings (2η εικόνα) ξαναπατάς δεξιά settings και σκάει η 3η εικόνα.

Εκεί αν δεις εγώ έχω πχ ip's 192.168.x.x. Εκεί λοιπόν έχει να κλικάρεις για Stealth. Βλέπεις πως το Internet είναι τσεκαρισμένο ενώ το Local Network όχι. Τα κάνεις ακριβώς έτσι και είσαι οκ και τα άλλα pc στο δίκτυο σε βλέπουν. Τώρα αν για κάποιο λόγο εκεί δεν υπάρχει τπτ... τότε πατάς Add και προσθέτεις το local lan σου που αν είσαι σαν και μένα είναι 192.168.0.0 και πατάς κάτω το Local Network και είσαι ΟΚ. Δοκίμασε και πες μου.

post-7389-1416073191,9947_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.