Jump to content



pay to click sites - βγάλτε χαρτζηλίκι


kots

Recommended Posts

δεν είναι καμιά απάτη, ούτε κάποιο διαφημιστικό τρικ. δεν προσφέρουν τρελά λεφτά απλά για όποιον έχει paypal και λίγο χρόνο στο ίντερνετ είναι μια καλή ευκαιρία σιγά σιγά να βγάλει ένα χαρτζηλίκι.

σε αυτά τα sites σε πληρώνουν για να βλέπεις μια διαφήμιση για 30 δευτερόλεπτα. σου δίνουν ένα λεπτό (0,01 ευρώ) για κάθε διαφήμιση που βλέπεις.. και όταν το ποσό σου γίνει πάνω από δέκα ευρώ με ένα κουμπί μεταφέρεται στο paypal που έχεις δηλώσει....

σας ξαναλέω ότι δεν είναι κάποια απάτη. είναι 100 % σίγουρο και δοκιμασμένο. εκτός από αυτά που σας είπα παραπάνω υπάρχουν και κάποια bonus όπου έρχονται με τον καιρό + κάποια άλλα δώρα.

αν έχετε λοιπόν χρόνο αξίζει να δοκιμάσετε

ενδεικτικά κάποια από αυτά τα sites είναι τα

*****

******

φυσικά υπάρχουν και άλλα πολλά. μπείτε σε όποια ενδιαφέρεστε και κάντε μια δωρεάν εγγραφή. Στο πεδίο referrer βάλτε kots γιατί αυτό είναι καλό και για τους δυό μας. και ξεκινήστε να σερφάρετε τις διαφημίσεις (surf adds). μπορείτε να μπείτε σε κάθε διαφήμιση μια φορά την ημέρα εκτός κι αν.......

υπάρχουν και άλλα πολλά τέτοια sites όπως είπα. είμαι σε όλα γραμμένος αν αποφασίσετε να μπείτε κι αλλού βάλτε το kots σαν refferer.

για όσους λοιπόν έχουν paypal και λίγο χρόνο είναι μια καλή ευκαιρία να βγάλουν ένα χαρτζηλίκι.

**** Καλή προσπάθεια, αλλά μην το δοκιμάσεις ξανά ****

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.