Jump to content



DDR3 και P35


petr00kos

Recommended Posts

θα ηθελα να ρωτησω ποιες μνημες προτεινετε για mobos με p35 οπως asus p5k3 , blitz extreme κτλ... εχω ακουσει οτι υπαρχουν ασυμβατότητες με τις OCZ και πολυ καλη αποδοση με τις ASUS http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=982458

:...:

Link to comment
Share on other sites

Αυτές οι μνήμες είναι από τις κορυφαίες, είδικα αν τις βάλεις σε Asus μητρική όπως λές, αλλά δεν συμφαιρεί να κάνεις μετάβαση σε ddr3 από τώρα, κάτσε να βγουν οι καινούριοι επεξεργαστές της Intel και βλέπεις....για να το πάρεις ολοκληρομένο το σετ ;)

Και να δεις και διαφορά!

Link to comment
Share on other sites

βασικά επιδει εχω μαζεψει ηδη τα λευτα θα παρω ουτως η αλλως DDRIII το θεμα ειναι τι μαρκα και αν οντως αξιζουν αυτες σε συνδιασμο με ενα απο τα παραπανω mobo ωστε να εχω αριστο αποτελεσμα, υπαρχει καποια περιπτωση να βρω κατι καλυτερο με λιγοτερα λευτα ? σε θεμα overclocking εχουνε προοπτικες ? δεν ξερω και τι τσιπακι φορανε, σας ευχαριστω προκαταβολικα για τις συμβουλες !

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από AGRIMI [Σήμερα, στις 14:44]

αφού θες να πάρεις ddr3 γιατί δεν παίρνεις τις cellshock στα 1600 με 419 ευρώ

μα γιαυτο ρωταω εδω για να μαθω αν αξιζουν τα 400 ευρω οι μνημες της asus... βεβαια προκειτε για asus mobo αλλα οι cellshock θεωρουντε καλυτερες ετσι ?
Link to comment
Share on other sites

πάντως αφού θες να διαθέσεις τα λεφτά και τα έχεις καλά κάνεις και πας σε ddr3. μιας και αργά ή γρήγορα όλοι εκεί θα πάμε. μόνο που μου φαίνεται λίγο επικίνδυνη η αγορά. κάπου διάβασα ότι η αγορά της μνήμης ddr3 δεν είναι συμφέρουσα γιατί δεν θα διαρκέσει όσο τις ddr2 και ddr λόγω ότι είδη εταιρείες στρέφουν το ενδιαφέρον τους στις ddr4 και είδη έχουν ανακοινωθεί και ddr5(έχουν είδη κατασκευαστεί). το διάβασα σε μια αμερικάνικη τεχνολογική εφημερίδα.

Link to comment
Share on other sites

Οι DDR3 που έχεις διαλέξει μια χαρά είναι αλλά είναι στα 1066mhz δεν είναι 1333 πράγμα που το θεωρώ κακό. Με τα ίδια λεφτά σε DDR2 παίρνεις κορυφαίες μνήμες με καταπληκτικά timings που θα είναι ποιο γρήγορες από αυτές που διάλεξες απλά θα πρέπει να πάρεις DDR2 mobo. Αν πάρεις DDR3 φρόντισε να είναι τουλάχιστον στα 1333mhz.

Εγώ έχω τις Corsair της υπογραφής που χαρούμενα παίζουν μέχρι 1670mhz με timmings 8-6-6-18 με 1Τ στα 1.9volt και δεν ζεσταίνονται καθόλου. Θεωρώ πως είναι πολύ καλές απλά όταν της πήρα αρχές Αυγούστου δεν υπήρχε και τίποτα άλλο να επιλέξω βασικά.

Σκέψου μόνο πως θα δυσκολευτείς αν θες να αλλάξεις mobo και να πουλήσεις το παλιό αν πας σε DDR3. Αυτή τη στιγμή που θέλω να δώσω το p5k3deluxe που έχω τώρα για να πάρω το Χ38 της Asus μόλις βγει, δεν ξέρω αν θα βρω κανέναν να το πάρει μιας και θα υποχρεωθεί να πάρει DDR3.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.