Jump to content



Πρόβλημα με Philips 42PFL9732/D, Τρέμει η εικόνα...


tepap2

Recommended Posts

Αγόρασα την περασμένη εβδομάδα την παραπάνω τηλεόραση και την σύνδεσα με το PC που έχω στο σαλόνι, με καλώδιο DVI to HDMI στην 8800 GTX .To πρόβλημα που παρουσιάστηκε ειναι είναι ότι με την παραμικρή κίνηση του δείκτη του ποντικιού τρέμει όλη η εικόνα ώσπου να σταθεροποιηθεί ο δείκτης, όταν βάζω την μεγαλύτερη ανάλυση .

Υπ' όψιν ότι η τηλεόραση υποστηρίζει σήμα Full HD 1920 X 1080p και μιλάμε για <<φρέσκια>> εγκατάσταση των Windows (δοκίμασα και XP Pro και Vista Ultimate) με τους πιό πρόσφατους Drivers της nVidia.

Το ίδιο συμβαίνει αν υπάρχει στην οθόνη η παραμικρή κίνηση ακόμη και απο αναπαραγωγή DVD.

Σε κατάσταση αδράνειας η εικόνα είναι κρύσταλλο.Τι μπορεί να φταίει;;;

Ευχαριστώ όποιον μπορεί να βοηθήσει.

Link to comment
Share on other sites

Ρεύμα? δοκίμασε αν μπορείς με μια μπαλαντέζα να βάλεις μόνο το PC σε άλλη μπρίζα έτσι για να δεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Από παρεμβολές μαγνητισμού από το PC αν είναι τότε δεν ξέρω τι να σου πω να σε βοηθήσω εκτός μόνο να απομακρύνεις το PC δοκιμαστικά όσο παίρνει.... το καλώδιο ίσως? η συγκεκριμένη Phillips έχει και VGA είσοδο? αν ναι δοκίμασε να συνδέσεις το PC έτσι και αν παίξει τότε ή το καλώδιο HDMI κάτι έχει ή η φύσα της TV, κομματάκι δύσκολο βέβαια το 2ο. Τσέκαρε και με κανένα άλλο PC αν μπορείς να σιγουρέψεις πως δεν φταίει η TV ε?. Αν τίποτα δεν σε βοηθήσει και το έργο συνεχίζει... φίλε δεν βλέπω άλλη λύση παρά να πάρεις τηλ Δευτέρα πρωί την αντιπροσωπεία να πεις τι γίνεται μπας και έχουν και αυτοί καμιά ιδέα και αν όχι σε βλέπω να την κουβαλάς που μακάρι να το αποφύγεις.

Link to comment
Share on other sites

για αρχη πονταρω στο καλωδιο dvi->hdmi....δοκιμασε μια διαφορετικη συνδεση να δεις τι συμβαινει....εαν με διαφορετικη συνδεση ολα κρυσταλλο αλλαξε καλωδιο......εαν και αλλο καλωδιο κανει το ιδιο τοτε μπορει να παιζει θεμα προβληματος στην εισοδο της τηλεορασης

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.