Jump to content



Νεο pc!


adok13

Recommended Posts

δεν το θελω για gaming ουτε παω για o/c.θελω να δουλευει γρηγορα σε vista ultimate και να ενεργοποιησω το aero interface.αυτο που με ενδιαφερει ειναι να κανω γρηγορα convert ταινιες και να φτιαχνω dvd με μενου απο βιντεοκαμερες με το pinacle.

θελω να με βοηθηστετε please.θα χω καποιο προβλημα συμβατοτητας mobo με ram,η vga μου σε vista εχετε ακουσει κανα problem;επισης το psu που χει το case θα κανει στο mobo μου αν ξερει κανεις τι psu εχει.(το mobo μου παιρνει ενα 4pin για τα 12v kai ενα 24pin;

plaisiozg5.png

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά είναι ... απλά αν σε παίρνει πάρε τον Q6600 100 παραπάνω. Το λέω γιατί και εγώ έχω την Pinnacle την κάρτα η οποία βοηθάει αν σώνεις σε mpeg2 αλλά αν θες να κάνεις κάνα divx ή mpeg4 είναι άχρηστη και τα κάνει όλα η CPU.

Επίσης παίρνεις Mobo με ενσωματομένη VGA? γιατί τη να την κάνεις? πάρε ένα άλλο MB κοντά στα ίδια λεφτά.

Link to comment
Share on other sites

πάω πάσο γιατί κι εγώ q6600 ήθελα να τον προτείνω αλλά δεν ήξερα αν ένα ανώνυμο τροφοδοτικό μπορεί να σηκώσει όλο το σύστημα. κι επίσης το ίδιο σκάλωμα στην μητρική έφαγα κι εγώ. λοιπόν +1 στον BlueChris

Link to comment
Share on other sites

σαυτη τη τιμη το πλαισιο ολα το mobo εχουν vga πανω εκτος απτην asus P5B-MX WIFI-AP(s775,DDR2,946GZ) η οποια μαρεσει πολυ αλλα δυστηχως υποστηριζει μεχρι 1066fsb και ο 6550 ειναι στα 1333.επισης για την abit poy exei thn FP-IN9 SLI (650i,LGA775,DDR2) δεν την θελω λογο chipset.εχω ακουσει οτι το 650i εχει πολλα προβληματα.για τα λεφτα δεν με παιρνει και πολυ αλλα ενα 100σταρι ακομα μπορω,και μαλλον θα το δωσω για psu.

Link to comment
Share on other sites

αναιβαινω πολυ στα λεφτα ομος ρε γαμοτο με τον q6600.για τις μνημες ξερει κανεις αν θαχω καποιο προβλημα ασυμβατοτητας.εψαξα στο site της gigabyte αλλα δεν τις βρηκα.επισης για to mobo ποιο ειναι το προβλημα εφοσον δεν θελω ο/c;το chipset g31 αποτι εχω διαβασει ειναι αρκετα καλο και επισης οι υποδοχες της για τα περιφερειακα που θα συνδεσω μου φτανουν.εξηγειστε μου γιατι η γνωμη σας μου εινα πολυτημη.(τη ψυκτρα την παιρνω γιατi δεν εχει μεσα stock ψυκτρα ο cpu)

Link to comment
Share on other sites

--------------------------------------------------------------------------------

Αρχική απάντηση από honda22

Και βγάλε αυτή την ψύκτρα. τζάμπα λεφτά, η στοκ είναι καλύτερη

--------------------------------------------------------------------------------

Σε αυτον τον επεξεργαστη η stock δεν ειναι και πολυ καλη....

Απο αυτην που εχεις βαλει , ειναι πολυ καλυτερη η stock οπως λει και ο Honda22...

Ασε τη στοck, αλλιως δωσε +45 Euro και παρε μια Thermalright 120 Ultra. (Η 120 extreme ειναι ακομα καλυτερη, αλλα ~69 Εuro)

Αλλιως πετας λεφτα χωρις να βελτιωνεις τιποτα, αντιθετως μαλιστα..

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από BlueChris [Σήμερα, στις 12:52]

Το πρόβλημα είναι πως εδώ μέσα είναι δύσκολο να βρεις ανθρώπους με το configuration που ζητάς....

καλα εχεις δικιο σαυτο.απλα επειδη εχετε πολλες γνωσεις πιστευω οτι αν παω να κανω καποια πατατα μεγαλη θα με προλαβετε.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από stefanos9

Απο αυτην που εχεις βαλει , ειναι πολυ καλυτερη η stock...

Ασε τη στοck, αλλιως δωσε +45 Euro και παρε μια Thermalright 120 Ulta. (Η 120 extreme ειναι ακομα καλυτερη, αλλα ~69 Εuro)

Αλλιως πετας λεφτα χωρις να βελτιωνεις τιποτα, αντιθετως μαλιστα..

Ρε παιδια τι του λετε του παιδιου??? Ποια στοκ??? Tο cpu ειναι tray...

Διαβασες καθολου τι λεει το παιδι...??? NO O/C και του προτεινεις ψυκτρα 45ε + 5ε ανεμιστηρα????

No offence αλλα προσεχε λιγο....

Link to comment
Share on other sites

αυτο που με τρομαζει λιγο ειναι οι μνημες,φοβαμαι μηπως δεν ειναι συμβατες με το mobo και τον πιω.στο site της gigabyte δεν τις εχει στη λιστα.αν φαω κανα πακετο λετε να μου τις αλλαξουν μετα στο πλαισιο;

Link to comment
Share on other sites

Ότι θα στις αλλάξουν θα στις αλλάξουν ...γιατί εξάλλου έτοιμο μηχάνημα θα πάρεις από αυτούς δεμένο... άρα αν δεν παίξουν θα το δουν και μόνοι τους και θα επικοινωνήσουν μαζί σου.

Link to comment
Share on other sites

Α..... εεεε αν τους άφηνες να το στήσουν θα ήσουνα σίγουρος για τις μνήμες... και όταν το πάρεις στα χέρια σου απλά βγάλε CPU τσέκαρε την πάστα που βάλανε... ή άλλαξε τη με άλλη καλύτερη και συμμάζεψε και τα καλωδιάκια σου καλύτερα. Έτσι θα σιγουρέψεις τις μνήμες... βέβαια σέβομαι τη χαρά σου να το στήσεις εσύ γιατί και εγώ ίδιος είμαι.

Αν τελικά το στήσουν αυτοί ζητάς ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ... κάτι βασικό :D

Υ.Γ. Κάτι αλλάζει με την εγγύηση αν το στήσουν εκείνοι και όλο το μηχάνημα έχει 3 χρόνια. Αν το πάρεις σε κομμάτια δεν είμαι σίγουρος πως όλα τα εξαρτήματα έχουν 3 χρόνια.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.