Jump to content



ιστορια για WoW players...


SirDiman

Recommended Posts

Λοιπων καλησπέρα!!Καταρχάς οσοι πεζουν WoW θα το καταλάβουν καλύτερα...;)

Ειπα να ποσταρω αυτη την αστεία ιστορία που έφτιαξε ένας φίλος.(θεωρητική κατεύθυνση, τι να πεις..)

Το guild ειναι το Dark edge φτιαγμένο απο μια παρέα καμένους(ειμαι και εγώ ένας απο αυτούς :o ) απο το λύκειο:D (μιλάμε για φοβερά παιδιά :p)

Καλό διάβασμα!:)

ΥΓ υπάρχουν και μερικά ορθογραφικά λάθη+λαθη στο copy paste των γραμμων απο το wordpad...:turn:

Ενα Raid με τους Dark Edge

Θελω να μοιραστω την εμπειρια που ειχα παρακολουθωντας τον αρχηγο των dark edge, Galdar σε ενα raid αλλα οχι διχως απογοητευση. Το λεω αυτο γιατι και οι μεγαλυτεροι ηρωες αποτυγχανουν καμια φορα.

Ηταν βραδυ Παρασκευης οταν περιμενα εξω απο το δωματιο του Galdar να μου δωσουν αδεια να μπω. Δεν χρειαστηκε παραπανω απο ενα λεπτο οταν ο αδερφος του GM εκτελοντας χρεη μπραβου μου εκανε συνθημα να περασω.

Το δωματιο φωτιζοταν μονο απο το φως της οθονης και ηταν πλημμυρισμενο απο επικους ηχους που σε προετιμαζαν για μαχη. Μια μαχη που αγωνιουσα να παρακολουθησω. Ο Galdar φαινετε να ηταν προετοιμασμενος. Η πολυτελεστατη καρεκλα του προσφερε ολες τις ανεσεις που χρειαζετε ενας πολεμιστης της οθονης. Με ειχε εντυπωσιασει ποσο χαλαρα καθοταν και ταυτοχρονα ποσο αυστηρο ηταν το εξωτικα γαλαζιο προσωπο του μπροστα απο την επιπεδη οθονη. Χωρις να με κοιταξει μου εδειξε μια αδεια καρεκλα διπλα που δεν εφτανε ομως το μεγαλειο της δικης του καρεκλας-θρονου. Εκεινη τη στιγμη ακουσα για πρωτη φορα τη φωνη του! Ανατριχιασα...ειναι η φωνη που δινει θαρρος στα μελη του Dark Edge και ειναι γνωστη για την καθαροτητα , τη δυναμη και την σοφια των λογων της. Μου απευθυνε τον βαρβαρο αλλα γενναιο χαιρετισμο των Tauren

- Sup; ειπε

Μια και δεν γνωριζω καλα την διαλεκτο των Tauren μπερδευτικα αρχικα.

-QQ απαντησα οταν επιασα το νοημα

Οσο γνωριζομασταν τα δαχτυλα του δεν σταματησαν να σολαρουν στο πληκρολογιο με τεχνικη που θα ζηλευαν και οι Dream Theater. Πανω στο γραφειο δεξια του υπηρχε μια πυραμιδα απο κοκκινα ανοιχτα χαρτακια που καποτε συσκευαζαν σοκολατακια. Τα χρησιμοποιουσε για να του δινουν μπονους στο Rage μου αποκαλυψε αργοτερα μια και ειναι γνωστο οτι το κοκκινο εξαγριωνει τους ταυρους. Στον τοιχο μπροστα μου το πορτετρο ενος καραφλου γεματου αντρα με πουρο στο στομα με κοιταζε βλοσυρα, κατω δεξια εγραφε Michael Morhaime. Ξαφνικα ενας ηχος που εκανε τα ηχεια να τριξουν και τα μακρυα μαλια του Galdar να ανεμισουν μετατραπικε σε φωνη ρομποτ και ειπε:

-Δεν εχουμε μαζευτει ολοι, περιμενουμε τον Inziladum εχει καθυστερισει τουλαχιστον δυο λεπτα!

Το ρομποτ ειναι ο Maelrayne ο ιπποτης της ομαδας και ο ασχημος της παρεας αφου ειχε την ατυχια απο την πλευρα αυτη να ειναι Blood Elf. Δεν του ελειπαν τα ματια , ουτε ειχε κερατα και σουβλερα δοντια αλλα ουτε και πατουσες-πλατφορμες που ισοπεδωνουν τα παντα, με αλλα λογια δεν ειχε τα απαραιτητα στολιδια που θα εκαναν τους Horde να τον θεωρουν αισθητικα ωραιο. Ο Inziladum καθυστερισε αλλα δυο λεπτα μεχρι να δηλωσει παρον (ετοιμαζε τα σουβλακια του γιαυτο και η καθυστερηση). Το ονομα του ειναι μια αισχρη παραλλαγη της λεξης Inziladun παρμενη απο την διαλεκτο των Νανων. Υποθεσα οτι σημενει κοκκινομαλης αλλα ο Galdar οντας αποφοιτος του Πανεπιστημιου Wowwiki της Orgrimmar με διορθωσε:

-παραγεται απο τη λεξη inzi που σημαινει τρωω και ladum που εχει την εννοια του πολυ οποτε η λεξη Inziladum σημαινει λαιμαργος!

Πραγματι ο Inziladum η Inzi οπως τον αποκαλει το guild ειναι ενας λαιμαργος ιερεας Τρολ με εξαλο κοκκινο μαλλι που κανει τους ιερεις των Συμμαχων να τον θεωρουν παγκοσμιο κινδυνο. Ο Inzi μαζι με τον Ymir, ενα καταθλιπτικο Undead, ειναι οι ιερεις-αδιστακτοι επιχειρηματιες της ομαδας με σκοπο να γεμισουν τις ρομπες τους με χρυσο. Η φιλοσοφια τους στηριζεται στα 3G

( Galdar, Gold, Glory). Ο Σαμμανος της ομαδας Alexthegreek (μη σας ξεγελαει το ονομα δεν ειναι απο την Ελλαδα αλλα απο το Ratchet ενα χωριο στα Barrens οπως με ενημερωσε ο επικουρος καθηγητης γλωσσολογιας του Πανεπιστημιου Queen Sylvanas της U.C Galdar) προτεινε να πεταξουν απο το guild τον Inzi για την καθυστεριση αυτη των τεσσαρων λεπτων και ξαφνικα ο Maelrayne βρεθηκε εκτος guild με αποτελεσμα ολοι στην ομαδα και ειδικα ο Maelrayne να εχουν λιωσει, οπως λιωνει το τυρι της πιτσας, στα γελια (τωρα οσον αφορα το γελιο του Mael πιο πολυ μου εδεινε την εντυπωση του ανθρωπου-ρομποτ που ετοιμαζεται να καθαρισει κοσμο αλλα μαλλον ηταν ιδεα μου). Το ρομποτικο γελιο του Mael εκανε τα ηχεια στο δωματιο του Galdar να χορευουν σε ρυθμο σαμπας.

Το αστειο τελειωσε και ολα ξαναμπηκαν στη θεση τους. Η ομαδα ηταν εξω απο εναν θεορατο μισοερειπομενο πυργο τον ονομαζομενο Khazarak και ετοιμαζοταν να καταστρεψει την ζωη καποιων φιλησυχων πλασματων-θυματων που εδω και αιωνες δεν τα εχει δει ο ηλιος. Αυτο ειναι μερος της επεκτατικης πολιτικης του Dark Edge, φυσικα με τις ευλογιες των Ymir και Inzi . Καμια ειρηνιστικη οργανωση δεν καταφερε να σταθει εμποδιο στα ιδανικα της ομαδας, τα 3G δηλαδη. Τη στιγμη που ο Galdar μπαινοβγαζε τα σπαθια του σε μια επιδειξη ταλεντου παρατηρησα μια κιτρινη μαιμου να ειναι με την ομαδα.

-Ειναι ο Azzuru ο δρυιδης μας , ειπε ο Galdar

-Μα καλα και με το να ειναι μεταμορφωμενος σε μαιμου τι θα βοηθησει την ομαδα; ρωτησα.

Μολις εκανα το λαθος της ερωτησης αυτης ο Galdar μου εριξε ενα βλεμα γεματο περιφροσυνη οπως τις γεματες τσεπες των Ymir και Inzi. Πραγματικα εκεινη τι στιγμη ενιωσα ηλιθιος, κατι δεν ειπα σωστα.

-Δεν ειναι μαιμου αλλα δεντρο που γιατρευει τις πληγες μου εξηγισε αγανακτισμενος. Απορω πως το περασες για μαιμου χα χα χα...ακου εκει μαιμου.

Εκαναν τις καταληλες ετοιμασιες (ποτε δεν καταλαβα τι ειναι αυτες οι ετοιμασιες , μαλλον κατι σαν το ζεσταμα που κανουν οι αθλητες αφου οι περισοτεροι χοροπηδουσαν) και ξεκινησαν. Μπροστα πηγαινε ο Galdar με καμαρι και κουνουσε χαρακτηριστικα τους πελωριους ομους του. Απο την αλλη οι ιερεις τυλιχτικαν με σκοταδι. Ο Ymir, το καχεκτικο undead, ηταν τωρα μια σκοτεινη μιζερη μαζα τρομου ενω ο Inzi μια σκοτεινη καμπουρικη μαζα τρομου. Η ομαδα μπηκε στον πυργο και ετρεχε μπροστα σε σχηματισμο χαους με απολυτη ταξη. Μεσα ηταν αχουρι, θυμιζε σταβλο. Ο Galdar σηκωσε το χερι του σαν προηδοποιηση για να σταματησουν.Υπηρχαν σκαλες που ανεβαιναν προς τα πανω αλλα το προβλημα ηταν οτι κατι φωτεινο κατεβαινε απο αυτες, φαντασματα. Αιωνες τωρα εμεναν σε αυτα τα ερειπια και δεν ειχαν πειραξει κανεναν. Περπατουσαν αργα και με ανοιχτες αγκαλες για να καλοσορισουν την ομαδα ( ευγενικα φαντασματα το εβλεπα στο προσωπο τους). Σε αυτες τις περιοχες εχει πεσει μεγαλη πεινα και οι κατοικοι ειχουν γινει διαφανοι. Ο θρυλος λεει οτι ο κακος τιτανας Sargeras καταραστηκε να ειναι αγονα τα χωραφια τους και επειδη το οδικο δικτυο ειναι αθλιο ( οι νανοι εχουν το μονοπολιο τραμ για τον εαυτο τους ) δεν εχουν να φανε. Η ομαδα εργαζετε για υψηλους σκοπους, να σωσει τον κοσμο απο τα εκτρωματα του κακου ( και για να μην ξεχναμε να σωσει και τα αντικειμενα που εχουν). Εδω βρισκοταν γιατι ειχε πληροφοριες οτι ενας Δαιμονας σε συνεργασια με εναν σκελετωμενο Δρακο ( ακομα και οι δρακοι αμα δεν εχουν να φανε φτανουν σε αυτο το επιπεδο) ετοιμαζουν επιθεση στις σιταποθηκες της Orgrimar. Οι κατοικοι ομως του μεγαλου πυργου κλειδωθηκαν μεσα ( αγνωστο πως) και εστειλαν μυνημα με ταχυδρομικο περιστερι (σκελετωμενο και αυτο) στην συντεχνια Γνομων κλειδαραδων. Tο μυνημα εφτασε στα χερια του προεδρου κλειδαραδων Meshuggah ο οποιος ενημερωσε τον Αρχοντα Galdar για το πως εχει η κατασταση ( οι Dark Edge εχουν το πιο οργανωμενο δυκτιο πληροφοριων). Ο Αρχοντας Galdar πηρε για την αποστολη εξι αριστα εκπαιδευνενους αντρες. Τωρα ειχαν την ευκαιρια να μπουν στον πυργο και να ανατρεψουν τα σχεδια του Δαιμονα. Ο Meshuggah εφτιαξε ενα κλειδι με το οποιο θα ξεκλειδωναν την πορτα του πυργου. Το σχεδιο ηταν να ντυθουν κλειδαραδες να μπουν μεσα και να καθαρισουν. Τι στιγμη που τα φαντασματα πλησιαζαν την ομαδα ο Galdar πεταξε το κοκκινο καπελο που φορουσε ( το οποιο ειχε πανω το γραμμα Μ ), ξεκολησε το ψευτικο μουστακι του και επιτεθηκε. Το παραδειγμα του ακολουθησε ολη η ομαδα (πετωντας τα κοκκινα καπελα τους με το γραμμα Μ και ξεκολωντας τα μουστακια τους εκτος απο τον Ymir, το αντιδραστηκο undead, που φορουσε πρασινο καπελο με το γραμμα L). Τελικα οπως καταλαβατε επειδη δεν βρηκαν στολη κλειδαραδων ντυθηκαν υδραυλικοι. Οπως ειπε και ο Azzuru το ιδιο κανει σιγα μην καταλαβει κανεις τη διαφορα. Τα φαντασματα τρεχαν περα- δωθε τρομοκρατημενα και κυνηγημενα απο την μαχαιρα του Galdar. Το φαντασμα με μορφη μαγου φωναξε:

Πα-παρα...δινομαστε! Δεν καναμε τιποτα...εε να απλα...

Σε ειπε...ΠΑ-ΠΑ-ΡΑ! Φωναξε ο Inzi στον Galdar.

Δεν πιστευω στα αφτια μου! Πεταχτηκε ο Ymir, το μουλωχτο undead. Κανεις εως τωρα δεν εχει τολμησει να μιλησει ετσι στον GM μας...κανεις!

Μα...μα εγω δεν ειπα...τιποτα τετοιο, εκανε με φοβο. Αυτο ειναι...τρελα.

ΤΡΕΛΑΑ; ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο GALDAR!!! Ειπε ο Maelrayne (σε μια προσπαθεια να μιμηθει καποιον αρχαιο ηρωα) και εδωσε μια δυνατη κλωτσια που περασε μεσα απο το φαντασμα αλλα η μποτα του εκτοξευτηκε σαν σφαιρα στο κεφαλι ενος καβαλαρη που πλησιαζε. Ο καβαλαρης επεσε ξερος. Ηταν ο μοναδικος Κυνηγος του πυργου και προμηθευε τα απαραιτητα για να μην καταληξουν κατω απο το οριο της φτωχιας. Τα φαντασματα σηκωσαν ψηλα τα χερια τους.

-Παραδινομαστε, κανονικα ο κωδικας τιμης λεει οτι δεν πρεπει να μας πειραξετε. Ετσι εκαναν και παλαιοτερα διαμαρτυρηθηκε ενα απο αυτα.

Ο Ymir, το πεσιμιστηκο undead, εφτυσε στο πατωμα και ειπε

-Παλαιοτερα...τωρα που στην εξουσια ειναι η ΝΔ ( Νεα Διπλωματια, κομα με εδρα την Orgrimmar) εχουν καταργηθει αυτα.

-Τι ενοεις; ρωτησε ο Inzi. Αν στην εξουσια ηταν το ΚΚR ( Κουμουνιστικο Κομα Ratchet) τα πραγματα θα ηταν χειροτερα και απο τις πατουσες μου, τι διαμαρτυρεσε συνεχεια; δεν θα ειχαμε ποτε τοσα αντικειμενa αν δεν ειχαν καταργηθει αυτα.

-Κουταμαρες! Ειπε ο Ymir, που ειχε μαγαλωσει στις φτωχογειτονιες της U.C και ηξερε οτι δεν ηταν σκετος κοκαλα εξαιτιας του μυθου με τον βασιλεα Artha οπως προπαγανδιζαν μερικοι αλλα εξαιτιας της πεινας. Αν...εκανε να πει αλλα τον διεκοψε η σοφη και πρακτικη μαιμου ( ο σοφος και πρακτικος δρυιδης ηθελα να πω αλλα μου ξεφηγε).

Ολες οι ανοησιες ξεκινανε απο αν, ας τελειωνουμε λοιπον με τα αν και τις πολιτικες αψιμαχιες, τι θα γινει με αυτους; και εδειξε τα φαντασματα.

Διχως αμφιβολια εχουν πανω τους πολυτιμα αντικειμενα, που τα βρηκαν; ειπε ο Jack. Υποθετω ειναι κλεμενα.

Σιγουρα ειναι κλεμενα,ειπε ο Mael, ειναι πασιγνωστο ποσο αυξημενη ειναι η εγκληματηκοτητα σε αυτες τις περιοχες, και ξερετε τι ποινη προβλεπει το εγκολπιο των ιπποτων για τους κλεφτες; στραφηκε στα φαντασματα.

ΟΧΙ! Ειπαν ολοι απο την ομαδα με μια φωνη ολο απορια και περιμεναν να ακουσουν το αυτονοητο απο τα χειλη του Mael.

Μαα...ετοιμο να διαμαρτυριθει το φαντασμα-μαγος.

ΣΚΑΣΕΕΕΕ! Δεν τελειωσα! Ξερεις τη ποινη προβλεπει το εγκολπιο για οποιον διακοπτει την ομιλια ενος ιπποτη; Ακουγαν την ρομποτικη φωνη του κοκκινοξανθου ξωτικου εντρομοι. Η αποφαση ειχε παρθει, φαινοταν ξεκαθαρα.

Η ομαδα εξαπελυσε την επιθεση της και τους κατεσφαξε.

Ο Galdar σκουπιζε απο συνηθια το σπαθι του οσο η ομαδα εψαχνε στις τσεπες των νεκρων! φαντασματων. Ο Inzi και ο Alexthegreek μαλωναν για ενα πολυχρωμο γλυφιτζουρι που βρηκαν και το εσπασαν τελικα. Αργοτερα αποδειχτικε οτι ηταν μαγικο φανταχτερο ραβδι (κανει κατι τετοια παραξενα σχεδια η Blizzard και μπερδευει τους παιχτες). Ο Galdar τωρα στεκοταν στη βαση της σκαλας και ανοιγοκλεινε τα ρουθουνια του.

Κρεπες! Γνωριζω καλα τη μοιρωδια τους ειπε μαγεμενος ( ακομα και απο τα ηχεια του ΧχΧ ερχοταν η μοιρωδια)

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ φωναξε απελπισμενα ο Inzi, μας κυνηγουν παντου...

Ισως ειναι κολπο ειπε ο Azzuru, θα παω πανω να δω τι υπαρχει, θα ειδοποιησω απο τον ασυρματο.

Μεταμορφωθηκε σε δεντρο και ανεβηκε με προσοχη τις πετρινες σκαλες. Μπηκε σε ενα μικρο δωματιο που οδηγουσε σε μια μεγαλη αιθουσα. Ακουσε φωνες και γελια. Εκατσε διπλα σε μια γλαστρα με την ελπιδα να μην τον καταλαβουν. Στη μεγαλη αιθουσα ειχαν στηθει ενα μεγαλο και δυο μικροτερα τραπεζια γεματο φαγητα. Ξαφνου μια γυναικα φωναξε

Αχ μια μαιμου! Τι χαριτωνμενη που ειναι! κυριε Moroes δεν μας εχετε μιλησει για τα κατοικηδια σας. ( ο Azzuru γουρλωσε τα ματια προσβλημενος )

Δεν ειναι δικη μου, θα μπηκε απο καποιο παραθυρο, πραγματι ειναι χαριτωμενη...

Η κυρια ανοιξε μια μπανανα και τη κουνουσε περα δωθε στον Azzuru. Ο δρυιδης προσπαθουσε να επικοινωνησει με τον Alex μεσω ασυρματου ( δωρο απο τα Goblins) για βοηθεια. Ανταποκριθηκε μια φωνη μεσα απο καταιγιδα με παρασητα και echo.

γκτς σε τσσπσσς λαμπσσσνω τμπ σγιντσστε φςςςς

*****! δε σε ακουω καθαρα...καλα που ειστε;

- φςςς ελα μιτςς με ακουςςς

- Ποιος Μιτς ρε; δεν ημαστε στο Baywatch

Ο Alex κατω ακουγε καθαρα.

Παιδες ο Azzuru χρειαζετε βοηθεια, ειπε και κατι για Baywatch. Λετε να ειναι και οι ναυαγοσωστριες πανω αγορινες; Να τις κερασουμε κανα ποτακι...

Ειμαστε σε αποστολη Alex πρεπει να συγκενρωθεις. ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΙ! Ο AZZURU ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ... ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ( λαθος, καποιος παππους ειχε δυνατα τη τηλεοραση και ακουγε τα μπλα μπλα πολιτικων τα οποια μπερδευτηκαν με τα μπλα μπλα του Galdar)

Ετρεξαν ολοι προς τις σκαλες.

Βρηκαν τον Azzuru με μια μπανανα στο στομα και να του εχουν φορεσει μια πορτοκαλι σαλιαρα. Καθοντουσαν καπου εικοσι ατομα στο μεγαλο τραπεζι. Η ομαδα μπηκε στην αιθουσα με τα οπλα στα χερια.

Ελευθερωστε τον για το καλο σας αμεσως ειπε ο Galdar και εδειξε τον Azzuru.

Αα sir δικη σας ειναι η μαιμου;

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΙΜΟΥ! Ειπε και εφτυσε τη μπανανα ο δρυιδης

ΟΟοοοΟΟ, ακουστηκε απο ολους στην αιθουσα , μια μαιμου που μιλαει!

Ειστε τυχερος που εχετε ενα τοσο σπανιο κατοικηδιο sir... με συγχωρητε ουτε καν συστηθηκα, ονομαζομαι Moroes και ειμαι ο ιδιοκτητης του πυργου.

Που ειναι ο Δαιμονας και ο Δρακος; ρωτησε αγρια ο Galdar.

Εγινε σιωπη για δυο λεπτα.

Δεν το ξερω, εχασα...σειρα μου! Ποτε μια πορτα δεν ειναι πορτα;

Πφφφφ εκανε ο Galdar, εχουμε μπλεξει σκεφτηκε.

Οταν ειναι τεντα πεταχτηκε ο Ymir, το σαρδονιο undead.

ΝΑΙ! Το βρηκες ειπε ο Moroes και χτυπησε το χερι του στο τραπεζι αλλα κανενα πιατο η ποτηρι δεν αναπηδησε.

Ελατε να φατε μαζι μας, εχουμε για ολους.

Ο Inzi παρατηρουσε αφηρημενος τις μαρμαρινες προτομες ηρωων που διακοσμουσαν την αιθουσα αριστερα και δεξια. Ειχε μια ανησυχια (αυτο γινοταν οταν τον τρωγαν οι πατουσες του).

Κρεπες εχετε; ρωτησε ο Galdar

Φυσικα.

Μια με μερεντα και τριμενο μπισκοτο ειπε και πηρε θεση στο τραπεζι.

Η ομαδα ακολουθησε το παραδειγμα του και αρχισε να κανει τις παραγγελιες της.

Το τσιμπουσι κυλουσε με πολυ κεφι. Ο Inzi ειχε απλωσει τα ποδια του στο τραπεζι διπλα σε ενα στρουμπουλο ψημενο γουρουνοπουλο (φρικτη εικονα!) και χωνευε το σαντουιτς πολυκατοικια που ηταν φτιαγμενο στην υψηλοτερη κορυφη του κοσμου. Ο Azzuru χορευε τσιφτετελι πανω στο τραπεζι ( σε μορφη μαιμους παντα, αφου αρχισε και ο ιδιος να πιστευει τελικα οτι ειναι μαιμου). Ο Alex συζητουσε για ταινιες του Μαμπο ( ενας μπρατσαρας Tauren κομαντο που τα βαζει με ολο το Αζεροθ και παντα νικαει). Ο Ymir χτυπιοταν πανω-κατω και οταν καποιος του ειπε οτι κανει σαν Metalhead o Ymir του ειπε

Οχι σαν Metalhead αλλα σαν Metaldead και αρχισε να γελαει ( ειχαν ολοι τους πιει λιγο παραπανω).

Ο Mael απο την αλλη κοιταζε την φωτογραφια της αγαπημενης του Rinoa και μετα αρχισε να διαβαζει το εγκολπιο των ιπποτων. Τελος ο Jack και ο Galdar γελουσαν με οτιδηποτε δεν ηταν αστειο. Το κινητο του GM χτυπησε καποια στιγμη, καλουσε ο Μεγας Thrall. Μολις το ειδε χλωμιασε και θυμηθηκε οτι ειναι σε αποστολη. Σηκωθηκε και ειπε

Καλα φαγαμε Moroes καλες και οι κρεπες αλλα τα ψεματα τελειωσαν!

Εβγαλε αργα το σπαθι και φωναξε στην ομαδα για επιθεση. Οσο καλες προθεσεις και να εχω για να περιγραψω τη μαχη ειναι αδυνατον με το χαος που γινοταν. Ειδα καπου τον Alex να πεταει τα τοτεμς με ηχογραφημενα ανεκδοτα του Galdar και οι εχθροι να τρεχουν να σωθουν, ο Mael ειχε εγκλωβιστει σε μια φουσκα που ο ιδιος εφτιαξε και επερνε κεφαλια στη προσπαθεια του να βγει, ο Inzi επαιζε πατητο και βρομιζε με τα ποδαρες του τα λουστραρισμενα παπουτσια των εντρομων καλεσμενων ( εκανε και κανα heal ποτε-ποτε), ο Ymir εφτιαξε ενα pit και ζαλιζε τους εχθρους, ο Jack εβαζε τελειες μετα απο καθε φραση των κακοποιων, ο Azzuru συνεχιζε το χορο γιατρευοντας πληγες και ο Galdar φωναζε

Keep me up! Keep me up!

Η ομαδα τους καθαρισε ολους. Εψαξε παντου αλλα ουτε Δρακος βρεθηκε ουτε Δαιμονας. Τρομοκρατια σκεφτηκαν. Μαζεψαν τα αντικειμενα που ειχαν σαφως κλεψει οι κακουργοι και φωναζαν ολοι μαζι για την επιτυχια τους. Αφου εβγαλαν μερικες φωτογραφιες πηραν τον δρομο του γυρισμου.

Ετοιμαζομουν και εγω να φυγω (ευχαριστημενος φυσικα) αλλα ο Galdar επεμενε να δω και τη παρασημοφορηση της ομαδας απο τον Μεγα Thrall. Εκατσα αλλα προς εκπληξη ολων δεν εδωσε κανενα παρασημο. Καθοταν σκεφτηκος και ειπε στην ομαδα

Λαθος...καναμε λαθος! Η αποστολη ειναι στο Kharazan και οχι στο Khazarak!

THE END

Βασισμενο σε αληθινη ιστορια.

( απο οτι μαθαινω η ομαδα βρηκε τελικα τη σωστη αποστολη και τωρα παλευει για να μην αφανισει ο Δρακος και ο Δαιμονας τις στρατηγικης σημασιας σιταποθηκες ).

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
amg!!! to keimeno auto mou to esteile enas filos mou kai ego me tin seira mou to esteila ston SirDiman...Kai autos theorise katalilo na to kanei clopy write kai na to kanei post edo :TD:

Φίλε μου διάβασε τους κανόνες του φόρουμ και διόρθωσε το πόστ σου. Γράφουμε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες.:flower:

Link to comment
Share on other sites

Ειπα να ποσταρω αυτη την αστεία ιστορία που έφτιαξε ένας φίλος.(θεωρητική κατεύθυνση, τι να πεις..)

amg!!! to keimeno auto mou to esteile enas filos mou kai ego me tin seira mou to esteila ston SirDiman...Kai autos theorise katalilo na to kanei clopy write kai na to kanei post edo :TD:

1) Το γράφει στο post του, 2η γραμμή.

2) Όχι greeklish, αν και το είπαν κι άλλοι αυτό :)

3) Καλώς όρισες :T:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.