Jump to content



Free SMS και Email Notification


metal_roy

Recommended Posts

Εδώ και καιρό οι εταιρίες που παρέχουν δωρεάν sms στο internet γίνονται όλο και λιγότερες. Οι μόνες που γνωρίζω και παίζουν αξιόπιστα στην Ελλάδα είναι η mycosmos και η otenet. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να συνδεθείς κάθε φορά στα αντίστοιχα sites για να στείλεις το μήνυμα.

Ένα πρόγραμμα που απλοποιεί τη διαδικασία αποστολής SMS από το pc είναι το SMS Notifier.

Σε ειδοποιεί στο κινητό για όλα τα email που έχεις. Υποστηρίζει πολλές εταιρίες αλλά και mycosmos(10 free sms) και otenet(20 free sms). Υπάρχει plugin και για vodafone αλλά χρεώνει τον αριθμό τηλεφώνου του χρήστη. Με το πρόγραμμα μπορείς επίσης να στέλνεις απευθείας από το pc σου μηνύματα αλλά και να το ρυθμίσεις για να σε ειδοποιεί για τα mail σου.

Μπορείς να το κατεβάσεις από το www.sharpteam.gr αλλά πρέπει να προσθέσεις χειροκίνητα τα plugin για τα free sms και για τα επιπλέον πρωτόκολλα. Δεν είναι δύσκολο όμως απλά αντιγράφεις τα dll στους αντίστοιχους καταλόγους.

Υποστηρίζει επίσεις msn, yahoo, gmail, pop3 mail accounts και πολλές sms εταιρίες.

Ελπίζω να βοήθησα.

Link to comment
Share on other sites

καταρχην καλως ορισες στην παρεα του TheLab. Κατα δευτρερον μου φανηκε πολυ ενδιαφερον το ποστ σου. Μια διευκρινιση θελω μονο: μπορεις να το ρυθμισεις να σου στελνει SMS συγκεκριμενες ημερομηνιες ( οταν ειμαι σε διακοπες πχ) γιατι αυτο ειναι κατα την γνωμη μου η κυρια χρησιμοτητα του. Οταν ειμαι εδω εχω τον thunderbird ανοιχτο συνεχεια και τσεκαρει καθε ενα λεπτο τους λογαριασμους μου...

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

προφανός θα ανήξεις το πρόγραμμα οταν θα φύγεις γαι διακοπές, επιπλέον μπορείς να επιλέξεις να σε ειδοποιεί για συγκεκριμένες διευθύνσεις email ή subject keywords.

Επίσης έχει δυνατότητα να σε ειδοποιεί στην οθόνη του pc σου, και να σου στέλνει sms μόνο όταν δεν είναι idle το pc ώστε να μη σε χρεώνει. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ειναι βασισμενο σε "open source" ? Τι σχεση εχεις με την εταιρια αυτη?

Δεν θελω να φανω κακοβουλος, αλλα μου μοιαζει λιγο διαφημηση ολο το θρεντ.

ΥΓ: Καλο το προγραμμα παντως !

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφέρων...

Δηλάδή το πρόγραμμα αυτό χρησιμοποιεί το SMSC των cosmote, wind και vodafone...?

Αυτό γίνεται με κάποιο web service που παρέχουν οι providers και συνδέεται η εφαρμογή με soap ή είναι απλά ένα bot το οποίο εξωμοιώνει τον χρήστη στον http server των providers...?

Υποστηρίζει authentication στο pop και smtp...?

Και τέλος πόσο secure είναι όσων αφορά τον αριθμό του κινητού...? Γνωστοποιείται και αλλού ή το κρατάει και κάποια άλλη βάση δεδομένων ή μένει μόνο στα settings του προγράμματος...?

Υπάρχει ή μπορεί να υπάρξει τρόπος για αποστολή PDU SMS ή κάποιου WAP push...?

Edit: Αν η εφαρμογή αυτή δεν είναι freeware, τότε όντως θα πρέπει να σβηστεί το thread...

Link to comment
Share on other sites

Τόσο το τρέχον πρόγραμμα που είναι σε alpha έκδοση, αλλά όλες οι εκδόσεις που θα ακολουθήσουν θα είναι εντελώς δωρεάν για τους χρήστες.

Όσο αναφορά το πως στέλνει τα sms χρησιμοποιεί το API της κάθε εταιρίας (bulksms, sms.gr, prosms κλπ). Υπάρχουν βεβαίως και άλλα plugins που έχουν φτιαχτεί από προγραμματιστές εκτός του team και δεν είναι γνωστό το πως λειτουργούν.

Υποστηρίζεται authentication στο pop και στην beta έκδοση πιθανόν να υπάρχει δυνατότητα αποστολής άμεσα των replymails με smtp.

Για λόγους ασφαλείας τίποτα απολύτως δεν αποθηκεύεται εκτός του προγράμματος αλλά οι κωδικοί του χρήστη σώζονται στο isolated storage των windows ή όπου αλλού ο χρήστης επιλέξει. Ένας τρόπος να το ελέγξεις είναι να πας στο settings=>SMS Settings=>Log files Directory και να πάρεις το path του καταλόγου. Εκεί είναι όλα τα αρχεία του προγράμματος.

Όσο αναφορά για άλλους τρόπους ειδοποίησης ή protocols μπορείς να αναπτύξεις και εσύ το δικό σου plugin όπως έχουν κάνει και άλλοι χρήστες υλοποιώντας το interface που θα βρεις στο site. Δεν έχει γίνει publish ακόμα το SMSinterface διότι στην beta θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Παρόλα αυτά αν ενδιαφέρεσαι να αναπτύξεις κάτι και να το μοιραστείς με τους άλλους χρήστες μπορείς να στείλεις email ώστε να σου αποσταλεί.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Η εφαρμογή SMS Notifier είναι ένα δωρεάν εργαλείο που τρέχει σε περιβάλλον Windows και παρακολουθεί για νέα Emails όλους τους λογαριασμούς που μπορεί να διαθέτει ένας χρήστης (Hotmail, Yahoo!, Gmail, POP3 accounts κλπ). Στη συνέχεια του στέλνει ειδοποίηση τόσο στην οθόνη του υπολογιστή, όσο και με sms στο κινητό του τηλέφωνο.

Διαθέτει φίλτρα spam, είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο και δίνει την δυνατότητα στο χρήστη να κρατά ιστορικό με τα emails που έχει λάβει καθώς και να διαχειρίζεται τις επαφές του μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής Agendas που διαθέτει.

Υποστηρίζει πολλές εταιρίες παροχής SMS εκ των οποίων αρκετές παρέχουν έναν σημαντικό αριθμό δωρεάν SMS κάθε μέρα. Η εφαρμογή επιπλέον επιτρέπει την άμεση αποστολή sms από τον υπολογιστή σας σε οποιοδήποτε κινητό.

Το πρόγραμμα κάνει χρήση plugins τόσο για τα πρωτόκολλα που υποστηρίζει όσο και για τον τρόπο ειδοποίησης. Το source των συγκεκριμένων interfaces (C# .NET) διανέμεται δωρεάν δίνοντας την δυνατότητα σε προγραμματιστές να επεκτείνουν την συγκεκριμένη εφαρμογή γράφοντας τα δικά τους plugins.

Μπορείτε να κατεβάσετε την νέα έκδοση της παραπάνω εφαρμογής αλλά και να βρείτε πληροφορίες εγκατάστασης από το site www.sharpteam.gr

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.