Jump to content


2 σήματα σε 1 pc


webhunter

Recommended Posts

Τελευταία σκέφτομαι να υλοποιήσω ένα project και χρειάζομαι 2 κάρτες ήχου να παίζουν ανεξάρτητα σε ένα pc. Ουσιαστικά θέλω το κάθε music player να στέλνει ήχο σε άλλη κάρτα. Γίνεται με μια onboard και μια pci? Ή έστω με 2 onboard??

Τίθεται βέβαια και η λύση των εξωτερικών καρτών usb.

Απλά επειδή έχω τώρα μια pci (audigy ls) και μια onboard (mobo albatron kx18ds proII), μήπως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Link to comment
Share on other sites

Θα παίξει, αν ο player(winamp πx) σε αφήνει να διαλέξεις κάρτες.

Τα windows θα βλέπουν ως default αυτή που έχει οριστεί στο control panel ως default.

Καλή τύχη και ενημέρωσε αν σου δούλεψε σωστά.

Link to comment
Share on other sites

Αρχικά σκέφτηκα τη λύση του virtual dj, αλλά μετά αποφάσισα ότι θα παίζω με αναλογικό μίχτη. Οπότε από εκεί βγήκε η ιδέα για 2 κάρτες. Το μόνο ουσιατικό ερώτημα είναι αν μπορώ να βάλω 2 κάρτες και να μην έχω conflict αν είναι και οι 2 ενεργές.

Link to comment
Share on other sites

Με M-audio FW 410 και παλιοτερα με Revolution PCI δεν ειχαν κανενα προβλημα να παιζουν ταυτοχρονα με την onboard σε 4 mobo που τις εχω δοκιμασει.

Επιλεγεις ο καθε Player να παιζει σε διαφορετικη καρτα και τα στελνεις στο μικτη.

Link to comment
Share on other sites

Είναι το ίδιο να φορτώνεις το cd, στο player. Εκεί θέλω να καταλήξω...Θα έχω 2 cdroms και το καθένα θα δίνει σήμα σε άλλη κάρτα...απλά οι εφαρμογές για τη φάση που δεν θα υπάρχουν πλέον cd.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.