Jump to content



Explorer RST


BlueChris

Recommended Posts

Είμαι κάνα μήνα τώρα και σχεδόν 1 στις 2 φορές κάνωντας δεξί πλήκτρο με το ποντίκι στο σύστημα (vista) κάνει μπαμ και ο explorer κάνει rst.

Έχω σπάσει τα νεύρα μου απεγκαθιστώντας και εγκαθιστώντας συνέχεια πράγματα που έχω βάλει. Στον Event Viewer δεν παίρνω σοβαρό μήνυμα λάθους παρά μόνο πως ο explorer έσκασε κλπ.

Κανείς καμιά ιδέα? πριν το φορμάρω το ριμάδι.

Link to comment
Share on other sites

σε αυτες τις περιπτωσεις και ειδικα οταν στο συστημα εχουν υπαρξει πολλες αλλαγες η λυση του φορματ ειναι σχεδον αναποφευκτη ! παρολαυτα αμα δεν βαριεσαι κανε κανα system restore σε προηγουμενες φασεις μηπως καποιο προγραμμα εχει επηρεασει τη σταθερη λειτουργια ! :D

Link to comment
Share on other sites

Όπου κι αν κάνεις δεξί κλικ; ή μόνο σε φακέλους; ή μόνο στο desktop?

Μάλλον είναι κάποιο option που έχει περάσει κάποιο πρόγραμμα ή driver.

Edit: Και please, σκεφτείτε ότι αφήνετε κάτι στο community όχι ότι λύνετε το πρόβλημά σας και τέλος. Χάλασε ο κόσμος για ένα τίτλο "Reset του Explorer με δεξί κλικ στα Vista"; Τι είναι το RST? Ποιος θα το ψάξει έτσι; (Γενικότερη παρατήρηση, χωρίς παρεξήγηση)

:)

Link to comment
Share on other sites

Όχι στο dekstop... μόνο ότι έχει σχέση με αρχεία και φακέλους οπουδήποτε και αν βρίσκονται... και ναι έχεις δίκιο κάτι έχει μπει που έχει σχέση με preview.... το μόνο που δεν έχω απεγκαταστήσει είναι την CS3 τη Suita της Adobe.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.