Jump to content



No boot.ini


giorgos th.

Recommended Posts

Καλημερα..Ανοιγω τον υπολογιστη σημερα το πρωι και ξαφνικα βλεπω πως στο msconfig δεν υπαρχει το boot.ini...

πριν ειχα τα win στον C (160gb) και τωρα εκανα μια φρεσκια εγκατασταση στον D (320gb - νεος δισκος) κανοντας φορματ στον παλιο..

τι παιζει?

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος ? Πχ α SS από την "Διαχείριση Δίσκων". Μπορεί να ξεκινά το boot από το C (δίσκο 1) άσχετα αν το λειτουργικό είναι στον Δ (δίσκο 2).

Link to comment
Share on other sites

Καλό είναι όταν κάνεις install τα windows να έχεις συνδεδεμένο μόνο το δίσκο στον οποίο θα κάνεις την εγκατάσταση. Έχω παρατηρήσει οτι σε configurations με πολλούς δίσκους, τα windows μπορεί να γράψουν τον bootloader σε διαφορετικό δίσκο

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από kostas77 -> Καλό είναι όταν κάνεις install τα windows να έχεις συνδεδεμένο μόνο το δίσκο στον οποίο θα κάνεις την εγκατάσταση. Έχω παρατηρήσει οτι σε configurations με πολλούς δίσκους, τα windows μπορεί να γράψουν τον bootloader σε διαφορετικό δίσκο
+1 (αν και ο giorgos th. το έλυσε το πρόβλημα)

Αυτό έχει να κάνει με το ΒΙΟS όπου ενώ έχεις ορίσει συγκεκριμένα το boot sequence στους HDD, αυτό αλλάζει όταν κάνει boot από CD/DVD.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.