Jump to content



προβλημα με τηλεχειριστηριο στο tv tuner


cabdik

Recommended Posts

ρε παιδια εχω την asus p7131 hybrid tv tuner card στο συστημα της υπογραφης και εχω ενα προβλημα που δεν λεει να λυθει με τπτ!! δεν λειτουργει το τηλεκοντρολ με τιποτα. αλλαξα μπαταριες, κοιταξα ρυθμισεις, μεχρι που εστειλα την καρτα πισω και μου την αλλαξαν (2 φορες!!!) αλλα τιποτα! το τηλεκοντρολ αρνειται να λειτουργησει...!! τι αλλο μπορει να φταιει? μηπως εχει καποια αλλη ρυθμιση που δεν την ξερω? heeeeeelp!!

Link to comment
Share on other sites

αλλαξες και το τηλεκοντρολ?δοκιμασε να βρεις κανεναν με την ιδια καρτα να δεις αν λειτουργει το τηλεκοντρολ σου σε αυτην(δεν νομιζω να χουνε κωδικοποιηση η κατι τετοιο)...το προγραμμα ειπες το κοιταξες...κανει καλη επαφη το βυσματακι του δεκτη στην καρτα?χμμμ τι αλλο....το προγραμμα κατα τα αλλα λειτουργει 1000% σωστα?

Link to comment
Share on other sites

εχω αλλαξει τριτη φορα σημερα την καρτα! και οι τρεις συμπεριφερονταν ακριβωσ το ιδιο. αψογη λειτουργια σε ολα εκτος απο το τηλεκοντρολ. πριν λιγο εψαχνα στο φορουμ της asus για παρομοιο προβλημα και βρηκα μια απαντηση απο καποιον που ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα και λεει οτι στο program files/asus/remote sub-directory υπαρχει μια εφαρμογη RemoteControlApp.exe την οποια ο ιδιος την εβαλε με συντομευση στην επιφανεια εργασιας για να την ανοιγει κατ'επιλογη, η οποια τελοσπαντων του ελυσε το προβλημα με το τηλεκοντρολ. ομως εγω ψαχνω και δεν βρισκω τετοια εφαρμογη στον φακελο της asus, ουτε πουθενα αλλου στον υπολογιστη.

Link to comment
Share on other sites

λοιπον παιδια, αφου εφαγα ενα χρονο σπαζοντας το κεφαλι μου και στελνοντας δυο φορες την καρτα πισω, σημερα ολο το απογευμα εψαχνα στο φορουμ της asus για να βρω ακρη και τελικα την βρηκα!!! ειναι απλη σαν να φτιαχνεις καφε αλλα οι ηλιθιοι της asus δεν το γραφουν στο manual για να αποφευγουμε το τρεξιμο. λοιπον ας μην μακρυγορω.

1. στις επιλογες φακελων τσεκαρουμε την επιλογη "εμφανιση κρυφων αρχειων και φακελων"

2. ανοιγουμε program files/asus/asus remote

3. ανοιγουμε την εφαρμογη RemoteControlApp και το τηλεκοντρολ λειτουργει αψογα.

ΠΡΟΣΟΧΗ. αν δεν τσεκαρετε την εμφανιση κρυφων αρχειων δεν βλεπετε το φακελο asus remote!!

ομως απο οτι καταλαβα πρεπει καθε φορα που ανοιγουμε να δουμε τηλεοραση πρεπει να ανοιγουμε και την εφαρμογη αυτη αλλιως τηλεκοντρολ ΓΙΟΚ. μπορειτε ομως αν θελετε να το ρυθμισετε να ανοιγει με την εναρξη του υπολογιστη.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.