Jump to content



call of duty II


babisss

Recommended Posts

καλησπερα σας.... εχω μια ερωτηση... το παιχνιδι παιζει στα xp αλλα στα vista multiplayer δεν παιζει. μου ειπαν θελει ενα patch αλλα εχω δοκιμασει ολα τα patch αλλα κ παλι τπτ... θελω να κανω φορματ να βαλω τα xp αλλα μου λεει οτι δεν βρισκει σκληρο δισκο κ κατι τετοια!! τι να κανω με τα κωλοβιστα??

Link to comment
Share on other sites

αν εχεις sata δισκους θα πρεπει να φτιαξεις μια δισκετουλα με τους drivers ( θα τους βρεις στο site του κατασκευαστη) και πριν ξεκινησει το format νασ πατησεις F8 για να μπεις εκει που λεει για να τους εγκαταστησεις. σου βγαζουν και σχετικο prompt τα win...δεν νομιζω ομως ειναι ενα παιχνιδι ειναι λογος για να αλλαξεις λειτουργικο....μαλλον εσυ δεν κανεις κατι καλα και δεν παιζει.

Link to comment
Share on other sites

καταρχην εχω κανει 2-3 φορες φορματ κ ξαναβαλα τα βιστα. 1)ο σκηρος μου λεει σε περιβαλον βιστα οτι ειναι 138gb... αλλα στα bios μου λεει wdc160.... και 160 gb!!!! 2)οταν παω να βαλω τα χπ φορτωνει κανονικα στην αρχη κ ενω πρεπει να μου πει πατα εντερ για να εγκαταστησης η κατι αλλο για να τα διαγρψεις κτλ κτλ μου λεει οτι δεν εντοπιστηκε μοναδα δισκου κ κοιταχτε μηπως δεν εχει συνδεθει η κ κατι τετοια... η πλακα ειναι οτι σενα αλλο υπολογιστη πιο παλια ειχε χπ κ ηθελα να του κανω φορματ,μουλεγε ακριβως το ιδιο κ πηραξα κατι απο τα bios κ τον αναγνωρισε!! απο retail τον εκανα κατι αλλο.. raid ισως? δεν θυμαμαι.... τι να κανω ορε??? λαπτοπ ειναι..

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από babisss

1)ο σκηρος μου λεει σε περιβαλον βιστα οτι ειναι 138gb... αλλα στα bios μου λεει wdc160.... και 160 gb!!!

καλα, κανενας δισκος δεν εχει χωρητικοτητα ποτε ακριβως οσο γραφει...παρ'ολα αυτα δεν χανεις να τρεξεις καποιο προγραμμα σαν το paragon partition manager ή το partition magic για να δεις αν υπαρχει unallocated space.

για να μην παιδευσαι κανε φορματ μεσα απο DOS και μετα εγκατεστησε τα ΧΡ. δεν νομιζω να εχεις ετσι κανενα προβλημα....!

Link to comment
Share on other sites

δηλαδη??? εγω κανω μπουτ απο το σιντι των χπ κ με παει σε περιβαλων ντος... τι να κανω δηλαδη??? να μπω στα ντος να τα σβησω ολα με fdisk και μετα θα μου αναγνωριζει το σκληρο?? οσο για τη χωριτικοτητα του δισκου οκ ναι αλλα να μου τρωει 20 γιγα? δεν ξερω για πειτε..

Link to comment
Share on other sites

ενα-ενα....καταρχην για να μπεις σε dos πρεπει να φτιαξεις μια δισκετα με dos και να μπουταρεις απο εκει. αυτο γινεται αν πηγαινωντας να κανεις φορματ σρτην δισκετα τσεικαρεις και το κουμπακι που λεει "Δημιυοργια δισκετας εκκινησης ΜS-DOS". ε, bootαρεις απο εκει και τα υπολοιπα τα ξερεις...μετα βαζεις το δισκακι με τα ΧΡ bootαρεις απο εκει και τα εγκαθιστας. ΠΡΟΣΟΧΗ! : δεν θα πρεπει να μπεις στην διαδικασια να ξανακανεις φοραμτ με το δισκακι των ΧΡ...

(ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ)

παμε παλι....

για τις χωρητικοτητες σου ειπα....ετσι γινεται...κοιτα καλου κακου μηπως υπαρχει καθολου unallocated space...παντβως στον δικο μου τον 250αρη IDE που χρησιμοποιω ως εξωτερικο η πραγματικη του χωρητικοτητα ειναι 238 gb.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.