Jump to content

Αίνιγμα που με ΒΗ

hayabusa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μπραβο βρε. τι αετισια ματια ειναι αυτα; :D :D

Αρχική απάντηση από Speedycc

Βάλαμε Vista για ανάγκη αλλά σιγά μη τα κρατήσουμε!

γιατι το λες αυτο τωρα; τα εχεις ξαναχρησιμοποιησει και ειδες οτι δεν σου κανουν ή ακους τις κοτσανες μερικων κολλημενων; εγω προσωπικα οπως και παρα πολλοι εδω μεσα δεν εχουμε κανενα παραπονο...ΕΛΕΟΣ με τις παρωπιδες.....

Αρχική απάντηση από hayabusa

μπραβο βρε. τι αετισια ματια ειναι αυτα; :D :D

γιατι το λες αυτο τωρα; τα εχεις ξαναχρησιμοποιησει και ειδες οτι δεν σου κανουν ή ακους τις κοτσανες μερικων κολλημενων; εγω προσωπικα οπως και παρα πολλοι εδω μεσα δεν εχουμε κανενα παραπονο...ΕΛΕΟΣ με τις παρωπιδες.....

Έχω εγώ! :p

Είναι το μόνο λειτουργικό που δε μπορεί να εγκαταστεθεί στο σύστημα μου. Κάποια ασυμβατότητα παίζει και αμέσως μόλις τελειώσει η εγκατάσταση, σβήνει η οθόνη, και άλλα ευτράπελα. Η πλάκα είναι πως τα έχω αυθεντικά OEM, κλειδί κι απ' όλα, τα είχα και προεγκατεστημένα και δούλεβαν, όταν αναγκάστηκα και έκανα format όμως...

Τεσπα, τώρα με XP και βλέπουμε. :p

(Γμτ... και όσο βλέπω το guided tour του leopard στο site της apple, μαζί και την τιμή, και μετά σκέφτομαι τα vista...ή όταν βλέπω κάτι εκδόσεις linux...)

Για να μη βγούμε και τελείως off, να περάσεις απο flash τα drives κατα την εγκατάσταση των XP είναι αδύνατο. Μόνο με καμια τρελή πατέντα (είχα διαβάσει κάτι σχετικό στο internet, αλλά δε θυμάμαι που) μπορεί να παίξει κάτι. Ή δική σου έκδοση με τα drivers μέσα, ή βρίσκεις που είναι τα του floppy. :p

Windows VISTA = σου σπάει τα νεύρα μέχρι να γίνεις νευρικός από τα allow και τα deny

πραγματικα τρομερος λογος για να σβησεις ενα ολοκληρο λειτουργικο συστημα....σιγουρα ηταν η καλυτερη απο ολες τις αλλες λυσεις ( οπως για παραδειγμα να απνεργοποιησεις το UAC)

είναι σταθερά;

είναι γρήγορα;

έχουν καλύτερο GUI?

έχουν καλύτερο support?

είναι τσάμπα;

τα περιφεριάκα τους προγράμματα είναι τσάμπα;

είναι ασφαλή;

Αν θα ήθελες να έχεις ένα ναι σε όλες τι παραπάνω απαντήσεις βάλε Linux ;)

U will remember me! I swear!

Το πρώτο πράγμα που έκανα στα Vista ήταν να απενεργοποιήσω το UAC! Πάντως τα είχα λειτουργήσει τα vista κοντά 3 μήνες μέχρι που τα αντικατέστησα οριστικά με kubuntu.

είναι σταθερά;

believe me, it's a rock stable OS, and of course much more stable than XP

είναι γρήγορα;

να αναφερθουμε μηπως στην αναζητηση τους η οποια σκοτωνει;

τζαμπα δεν ειναι αλλα τι να κανουμε, δεν μας πειραζει. και αλλωστε αυτο δεν ειναι μειονεκτημα του λειτουργικου...

οσο για το software αν δεν θες να πληρωσεις για το office για παραδειγμα, βαζεις το open office και τελειωσες...στο θεμα της ασφαλειας δεν θα πω τιποτα...τα εχουμε πει τοσες φορες εδω μεσα που εχω βαρεθει...

και επειδη ειναι κριμα το thread του παιδιου να κλειδωθει και να φυγει για BH το σταματαω εδω. νομιζω πως το προβλημα που ειχε τεθει στην αρχη λυθηκε οποτε δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να συνεχιζουμε και μαλιστα off topic...

Αρχική απάντηση από hayabusa

να αναφερθουμε μηπως στην αναζητηση τους η οποια σκοτωνει;

μιλάμε πολλά γέλια αυτή η αναζήτηση!

όλοι σας το ίδιο παράδειγμα λέτε σαν πλεονέκτημα.

έλεος! πόσες φορές την εβδομάδα τη χρησιμοποιείται?

μήπως πρέπει να οργανώσετε λίγο τους σκληρούς σας!?!?!

(ΧΡ χρησιμοποιώ, και ξέρω ότι είμαι οφ τόπικ)

Αρχική απάντηση από RootX

Μιας και όλοι ξέρετε πως είστε off topic, ας το λήξουμε εδώ.

+1

καλυτερα να κλειδωθει κιολας γιατι αν καποια στιγμη χασω(εγω ή οποιοσδηποτε αλλος) για καποιο λογο την ψυχραιμια μου και αρχισω να απανταω θα πεσει ο σερβερ του φορουμ:sick: :wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.