Jump to content



καμμένη (?) on board κάρτα γραφικών


colt3003

Recommended Posts

Καλησπερούδια

σε ένα pc με μητρική asus p5vd2 mx με celeron και 1 dimm 512 στην εκκίνηση δίνει 1 μακρύ και 2 βραχέα μπίπ. σε μια γρήγορη έρευνα βρήκα ότι αυτό σημαίνει πρόβλημα στα γραφικά. Το ερώτημα είναι: πάει η μητρική περίπατο η μπορεί με κάποιο τρόπο (και με την προσθήκη μιας κάρτας γραφικών βεβαίως βεβαίως) να παρακαμφθεί το error της προβληματικής κάρτας γραφικών ?? Οποιεσδήποτε γνώμες καλοδεχούμενες :)

Link to comment
Share on other sites

Εγγυησούλα θα έπαιζε άν ο κάτοχος του εν λόγω με έιχε ακούσει και είχε κρατήσει την απόδειξη. αλλα βλέπεις αυτο το ''έλα μωρέ'' μας έχει χαντακώσει... Οπότε ας δοκιμάσω με μία pci που έχω και βλέπουμε.

Link to comment
Share on other sites

Κοίταξε και την μνήμη πάντως, την πάτησα έτσι με ένα μπόρντ της Asus που ενώ τα μπίπ έδειχναν πρόβλημα στην Onboard κάρτα γραφικών τελικά ήταν ασύμβατο με τις μνήμες που είχα...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.