Jump to content

Τι ειναι προτιμοτερο?

giorgos_cupra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εδω και και ρο σκεφτομαι να παρω καινουργιο pc.Το pc θα προοριζεται για gaming...Οχι τιποτα τρελο,1024χ768,high settings και τα φιλτρα καμια φορα μονο ενεργοποιημενα....Εχω καταληξει στο εξης δυλιμα....Θα ηταν προτημοτερο να βαλω τον 6850 και μια 8600gt ή τον 6750 και την 8800gt???Μητρικη θα εχω την abit ip35 και μνημες τις geil dragon με timmings 4-4-4.....

:...: :...: :...:

Κοίτα ο Q6600 που είναι τετραπύρηνος στοιχίζει 240 Αν θες μάζεψε μερικά ακόμα και αγόρασέ τον μαζί με την 8800GT. Ο 6750 δεν θα γίνει αδύναμος επειδή θα έρθουν οι καινούριοι τετραπύρηνοι αλλά επειδή δεν καλύπτει πια τις ανάγκες σου. Για αυτά που περιγράφεις ότι τον θες, ο 6750 σε καλύπτει μια χαρά. Αν μου έλεγες ότι κάνεις καθημερινά encoding και ότι για σένα μετράει και το κάθε δευτερόλεπτο ναι θα σου έλεγα πήγαινε ασυζητητί σε τετραπύρηνο. Επίσης Ιανουάριο έρχονται οι καινούριοι τετραπύρηνοι. Αν μέχρι τότε δημιουργηθεί η ανάγκη για τετραπύρηνο δίνεις τον 6750 σου και αγοράζεις ένα τετραπύρηνο !

Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 21:16]

φοβαμαι ομως με την ελευση των τετραπυρηνων,μηπως ειναι πολυ αδυναμος ο 6750....

Ε να του δώσεις βιταμίνες και αναβολικά τότε....σιγά να πούμε ρε παιδιά καταντήσαν και τα ντουαλ κορ αδύναμα.....μην τρελαθούμε κιόλας.....

Το δεύτερο με κλειστά τα ματάκια :happy: (<--- όπως στο emoticon)

Μην ανησυχείς..τα παιχνίδια ακόμα δεν εκμεταλεύονται πλήρως τος 4πύρινους.Βέβαια με τετραπύρινο εννοείται πως θα τα πάς καλύτερα στα παιχνίδια,αλλά δεν νομίζω να σου είναι απαραίτητος.Το πολύ-πολύ μετά από κάποιους μήνες που θα έχουν πέσει οι τιμές εάν χρειαστεί και ζορίζεται στα παιχνίδια ο 6750 να πάρεις quad core..Εναλλακτικά αν θες παίρνεις q6600(δεν ξέρω όμως εάν σε περιορίζει το κόστος..:...:) .

Oχι δεν τον θελω για encoding και γενικα "βαριες" εργασιες...Για παιχνιδια κυριως και αυτα χαλαρα....Και δεν εχουν βγει ακομη πολλες εφαρμογες που χρησιμοποιουν και τους 4 πυρηνες.Κατα την γνωμη μου,και ειδικα εμενα,δεν μου χρειαζεται ο τετραπυρηνος...Α,με τις μνημες που εχω επιλεξει,θα φτασει ο 6750 στα 3.00ghz?Γιατι τρεχουν ηδη στα 2.0ν...

3 ghz =428*7 και με διερέτη 1:1 θα έχεις πραγματική ταχύτητα μνημών 414 mhz δηλ.ονομαστική 828 mhz , άρα θα πηγαίνει:flower:

Αρχική απάντηση από Theovaz [Σήμερα, στις 22:31]

3 ghz =428*7 και με διερέτη 1:1 θα έχεις πραγματική ταχύτητα μνημών 414 mhz δηλ.ονομαστική 828 mhz , άρα θα πηγαίνει:flower:

Thank you:T:

Aρα παω για 6750:happy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.