Jump to content

ΑΓΟΡΑ laptop

bluray

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια....Σκεφτομαι να αγορασω laptop με οριο τιμης 1500. Με μια προχειρη ματια που εριξα ξεχωρισα:(PER.907877) ACER ASPIRE 5920G-502G20GHN VISTA T7500 2048MB 200GB + HP PHOTOSMART M425. (eshop)

θα ηθελα την γνωμη σας και αν εχετε να προτεινετε καποια αλλη λυση ειναι ευπροδεκτη:D :D

αρκεταεως πολυ καλη επιλογη....δυο παρατηρησεις μονο...

1) αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο αγορασε κατι αντιστοιχο απο Πλαισιο (η καπου αλλου) και απο e-shop γιατι πολλα ακουγονται τωρα τελευταια...

2)αν σε ενδιαφερει το αψογο rma παρε το αναλογο σε turbo-x...εγω μια μονο φορα ειχα προβλημα με τον φορητο μου...τους τον πηγα στο κουτι του και χωρις να κοιταξουν αν εχω βαλει μεσα τουβλα και τσιμεντολιθους ή υπολογιστη μου δωσαν επιτοπου καινουργιο!!!!! με την acer αντιθετα ενας φιλος παλευει να το γυρισει πισω και να παρει καινουργιο επειδη του εχει βγαλει ενα σωρο προβληματα και δυστυχως τιποτα ακομα....

Εχει και HD DVD drive αυτο...

Απο οπου και να το παρεις τι ιδιο ειναι η εγγυηση παιζει απο την αντιπροσωπια και οχι απο το μαγαζι.

telika to edosa paragelia kai sto eshop kai tha to eho tin paraskevi!!!!!!:D efharisto gia tis episimanseis kai tis symvules

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.