Jump to content

ASUS COMMANDO Bios Downdate Καπούτ!

Arxagelos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν έβαλα εχθες την τελευταια εκδοση απο το site της asus για την μητρικη μου(1601) να δοκιμάσω τα επιπλέον 2GB ραμ που πήρα γιατι όπως φαίνεται το ενα απο τα δυο dimmakia εχουν πρόβλημα, όχι οτι περίμενα να γινει κατι με το bios update απλα επειδή τα ειχα δοκιμάσει όλα ειπα να το δοκιμάσω και αυτο. Τελικα οι μνημες δεν δουλέψανε όπως επίσης δεν δούλευει και το overclock profile που έχω. Εντάξει λεω βάζω πάλι το παλιο και στελνω τις μνημες για RMA. ΑΜ ΔΕ!!!!!!!

Εκει που παω να κανω Downdate και να βαλω παλι το παλιο bios μένω μλκς!

"Your bios file you want to flash is older than the motherboard version"

Αν ειναι δυνατον!!! ΕΛΕΟΣ!!!!! Ολοι μιλατε για τις Asus Μητρικες και το πόσο καλες είναι! Εγώ γιατι βλέπω όλο μειονεκτήματα μου λέτε????:TD:

Προσπάθησα να το κανω μέσο dos με το fudos παλι τα ίδια μου βγάζει, μα καλα πόσο ηλιθιοι μπορει να ειναι?ας μου εξηγήσει κάποιος. Ακομα και στο Site που κατεβασα το bios λεει οτι ειναι beta. Αυτο πρώτη φορα το βλέπω δεν μου έχει ξανατύχει να μην μπορεις να κάνεις down date, με την ABit&Gigabyte που ειχα παλίοτερα είχα δοκιμάσει 15 διαφορτικα bios.

Τώρα θα πρεπει να περιμενω ποτε οι κύροι στην Asus θα βγάλουνε την final εκδοση και αν δεν δουλεύει πάλι το overclock profile να φάω αμέτρητες ώρες για να βρω πάλι την χρηση τομη.

Ξέρει κανεις κανεναν ROM editor μπας και ανα αλλαξω την ημερομηνια στο παλιο Bios να το δει σαν καινουργιο ?

p.s. Αν ξαναπάρω εγω ASUS μητρικη να στήσω κ@λο να με μαμήσετε όλοι εδω μεσα:rant:

Αρχική απάντηση από Arxagelos [Σήμερα, στις 07:13]

Νομίζω πρέπει να βρεις afudos 2.11 ή 2.17 αν θυμάμαι καλά. Ίσως και το 2.21 να κάνει δουλειά, δεν θυμάμαι πολύ καλά. Δεν κάνουν downgrade όλες οι εκδόσεις του afudos.

Ευχαριστώ Chessman κατέβασα την 2.11 έκδοση και θα δοκιμασω, πάντως αυτοι στην Asus αντί να πάνε μπροστα πάνε πίσω. Τι θέλουνε και βγάζουνε τις beta εκδόσεις στο site? η λογικη ειναι παρτε την δοκιμαστε την και αν υπαρξουνε προβληματα αναφέρεται αυτο ειναι beta.......και απο την αλλη δεν σε αφηνουν να βαλεις την παλια εκδοση! ελεεινοί και τρισάθλιοι.:fist:

Αρχική απάντηση από Arxagelos

Ευχαριστώ Chessman κατέβασα την 2.11 έκδοση και θα δοκιμασω, πάντως αυτοι στην Asus αντί να πάνε μπροστα πάνε πίσω. Τι θέλουνε και βγάζουνε τις beta εκδόσεις στο site? η λογικη ειναι παρτε την δοκιμαστε την και αν υπαρξουνε προβληματα αναφέρεται αυτο ειναι beta.......και απο την αλλη δεν σε αφηνουν να βαλεις την παλια εκδοση! ελεεινοί και τρισάθλιοι.:fist:

δεν έχεις τελείως άδικο, αλλά σκέψου και όσους κυνηγάνε νέα bios λόγω προβλημάτων.

το να βάλεις παλιότερο βιοσ γίνεται και υπάρχει σίγουρα στα fora της asus Και σίγουρα στο γούγλη.

’ρα μάλλον δε θα έπρεπε να κατηγορείς την asus που βάζει νέα βιοσ αλλά που δεν έχει σε εμφανή μέρος τον τρόπο να βάλεις παλιότερο

(και εγώ ψιλο-ξενέρωσα με την ασους μου, αλλά την καμαρώνω όταν βλέπω τα προβλήματα που έχουν οι άλλοι :) )

όχι φίλε είναι άθλιοι ΤΕΛΟΣ. Εγώ που δεν έχω σπίτι Internet τι φταίω να τρεχω σε net cafe και να ψάχνω που στα διαλο είναι αυτο το μη εμφανες σημειο μου λες?:wall:

1)εσύ έκανες τη μλκία που έβαλες beta βιος ;)

2)όταν αλλάζουμε firmware είτε στον υπολογιστή(αν δεν έχουμε δεύτερο) είτε στο router

φροντίζουμε να έχουμε ότι μπορεί να χρειαστούμε γιατι δε θα έχουμε ίντερνετ

1. και το 1501 που ειχα τοσο καιρο Beta ήταν......;)

2. τα απαραίτητα τα εχω...αυτοι ειναι καφροι και πρεπει να ψαχνω στο Internt για παλιοτερες εκδοσεις.

Με παλιό afudos,όπως προτάθηκε θα το καταφέρεις δίχως πρόβλημα!Για μένα το 1501 είναι καλύτερο σε Oc σε σχέση με το 1601.Το τελευταίο θέλει πολύ παραπάνω ρεύμα για ν'ανεβάσω fsb..

Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κ*λους, my friend.

Αν σε ζορίζει τόσο πολύ ένα BIOS update, τότε άστο το μηχάνημα στα default για να μη χαλιέσαι κιόλας ;)

Αρχική απάντηση από Teodor_ch [Σήμερα, στις 15:03]

τελικά δουλειά έκανες? :p

οχι δεν γίνεται, οταν φορτώνω την παλια έκδοση του afudos κολλάει το σύστημα! ΕΛΕΟΣ!

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 16:29]

Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κ*λους, my friend.

Αν σε ζορίζει τόσο πολύ ένα BIOS update, τότε άστο το μηχάνημα στα default για να μη χαλιέσαι κιόλας ;)

ποσταρουμε οταν εχουμε κατι να ουσιαστικο να πουμε αλλιως τρωμε καμια τσιχλίτσα...;)

Αν ξαναπάρω εγω ASUS μητρικη να στήσω κ@λο να με μαμήσετε όλοι εδω μεσα:rant:

ελεεινοί και τρισάθλιοι.:fist:

όχι φίλε είναι άθλιοι ΤΕΛΟΣ.

αυτοι ειναι καφροι και πρεπει να ψαχνω στο Internt για παλιοτερες εκδοσεις.

ποσταρουμε οταν εχουμε κατι να ουσιαστικο να πουμε αλλιως τρωμε καμια τσιχλίτσα...;)

Έχω λόγο που το λέω, προσπαθώ να σε γλιτώσω από το να καταντήσεις σαν τον Λεβέντη στα κανάλια να φωνάζει "Αλητεία, Αρκουδέηδες, Τρισάθλιοι" κλπ :hehe:

Πέραν της πλάκας όμως, αν δεν θες να σου κάνουνε χαζά σχόλια στο thread σου, φρόντισε κι εσύ ο ίδιος να κρατάς κάποιο επίπεδο. Έτσι με το μπινελίκι που ρίχνεις σε κάθε ποστ, δεν κάνεις δουλειά.

Αν εσυ αυτα κατάλαβες δεν σου φταιω εγω....... το γεγονος οτι μια εταιρεια ταλαιπωρεί τους πελατες και ενω βγαζει beta bios δεν φροντίζει τα προγραμματα της να μπορουνε να ξαναβάλουνε την παλια έκδοση το προσπερνας και ειρωνεύεσαι οτι δεν μπορω να κανω Overcloking.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.