Jump to content



προβλημα με adsl+forthnet


johnysb

Recommended Posts

καλησπερες δευτερα βραδυ μετα απο απουσια 2 εβδομαδων περιπου, γυριζω σπιτι ανοιγω το pc, το crypto συγχρονιζει, γινεται κανονικα η συνδεση , παω να ανοιξω σελιδα και .....τιποτα δεν ανοιγει σελιδα.

την επομενη ηρθε σπιτι ενας φιλος με laptop, conx και το modem που δινει το conx δοκιμασαμε με τη δικη του συνδεση(conx) ολες τις πριζες του σπιτιου και παντου το ιδιο προβλημα.

απο χθες το απογευμα επικοινωνω με τη forthnet (κουρελια τα νευρα μου απο τη γνωστη ολιγολεπτη αναμονη)χωρις αποτελεσμα.

το κορυφαιο ηταν σημερα οταν σε μια κοπελα που ηταν στο τηλεφωνικο κεντρο του ταχνικου τμηματος της forthnet αφου ειπα τα παραπανω , μου ειπε οτι πρεπει να αλλαξω drivers στο crypto.

ελεος τι αλλο να κανω θα μου το φτιαξουν ποτε?

εγω απο τα παραπανω εχω καταληξει οτι ειναι θεμα γραμμης ΟΤΕ(σωστα?)

μηπως να απευθυνθω στον ΟΤΕ καλυτερα?

εχω adsl in a box 1m και δεν ειμαι στο ιδιoκτητο της forthnet

Link to comment
Share on other sites

αν ειναι θεμα γραμμης ειναι σιγουρα προβλημα του ΟΤΕ και θα πρεπει να απευθυνθεις οπωσδηποτε σε αυτους...ελπιζω μονο να μη σου πουν οτι πρεπει να γινει δηλωση της βλαβης μεσω της forthnet...

Link to comment
Share on other sites

Θα παρω ενα ψαλιδι να κοψω ολα τα καλωδια ρε να μην εχει κανεις internet!!!!

Αν μου πειτε τιποτα, θα σας παραπεμψω το ψαλιδι, κι αυτο με την σειρα του στους κατασκευαστες του. Με αλλα λογια, ολοι οι ISP λατρευουν το "σπασμενο" τηλεφωνο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.