Jump to content

johnysb

Premium Members
  • Posts

    829
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by johnysb

  1. johnysb

    Σε αναζήτηση νέου συστήματος

    Έχεις δίκιο,δεν το σκέφτηκα έτσι. Με προυπολογισμο 200€ η λυση που προτείνεις φαίνεται μια χαρά.
  2. Καλησπέρα, στο htpc-serverομηχάνημα μας άφησε χρόνους η μητρική(abit in73hd). Ψαχνοντας κάποια μεταχειρισμένη με hdmi (socket 775) δυσκολεύτηκα αρκετά να βρω αντικαταστάτρια και έπεσα πανω σε μια αγγελία σε γειτονικό φόρουμ, στην οποία ενα παιδί πουλαει τα εξής :ASRock B250 Pro4 +4GB DDR4 + G3930 140€. Το σύστημα θα χρησιμοποιηθεί για παρακολούθηση ταινιών full hd/4k και browsing. Αξίζει η μετάβαση η να συνεχίσω την αναζήτηση για μητρική s775?
  3. ο ηχος ακουγεται μεσα απο την καμπινα η απο το χωρο του κινητηρα?
  4. Επειδη στην οικογενεια υπαρχει fsi 5ετιας παιζει κανενα DIY για καθαρισμο βαλβιδων με κανενα υγρο? ψαχνοντας στα VW related forums κατι διαβασα για το seafoam, το εχει δοκιμασει κανενας?
  5. johnysb

    OffTopic;

    Τουλαχιστον δε φορας μαυρο μπερε
  6. σκεψου οτι πιανεις τη μια μερια τησ κουκουλας απο το πλαι και την φερνεις ως τη μεση του ουρανου,το ιδιο κανεις και απο την αλλη πλευρα. μετα αλλη μια φορα το ιδιο και τελος την κουλουριαζεις ΧΩΡΙΣ να την σερνεις πανω στο αυτοκινητο γιατι δημιουργει "αραχνη". Ελπιζω να καταλαβες τι εννοω.
  7. johnysb

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=g_-Vjbv0Un0]Συννεφιασμένη Κυριακή ZOOM - Μητροπάνος - synnefiasmenh - Mitropanos - YouTube[/ame]
  8. johnysb

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    https://www.youtube.com/watch?v=u3CY8ggf6vI
  9. johnysb

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Θέλω να τον δω να κάνει τα ιδια στο Λαγό.
  10. johnysb

    Android Apps

    link2sd edit επιλεγεις το create link.
  11. Ισχυει οντως, το ειδα πριν λιγο στην τηλεοραση.
  12. johnysb

    Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

    Το μόνο καλό της θητείας μου ήταν η εκπαίδευση.τωρα θα μου πεις η εκπαίδευση αύτη δεν ήταν πάνω σε τέτοιες καταστάσεις,άλλα όσο να ναι σε βοηθάει να εκτιμησεις την οποία κατάσταση βρεθείς.
  13. johnysb

    Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

    Το λογικότερο κατα την άποψη μου,αν δεις ενα όπλο να σημαδεύει το παιδι σου,ειναι να μπεις αναμεσα.Αν ποτέ τύχει κατι σε οποιονδηποτε,χρειάζεται ψυχραιμία και σωστή εκτίμηση της κατάστασης πριν κανει το οτιδήποτε.
  14. johnysb

    Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

    Σίγουρα δεν αξίζει να κανεις κάτι τέτοιο για χρήματα η αντικείμενα,άλλα για την οικογένεια σου? Edit το πλέον λογικό είναι να μη συμβεί σε κανέναν.
  15. johnysb

    Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

    Επειδη δε μπορουμε να εκφερουμε γνωμη για τους υπολοιπους(^^), για μενα θα ηταν το ιδιο. Ο καθενας σε τετοιες πςριπτωσεις εχει τρεις επιλογες: 1. Καλεις την αστυνομια 2. Αμυνεσαι 3. Κανεις τον ψοφιο κοριο. Το τι θα επιλεξει ο καθενας ειναι δικο του θεμα και θα κλειθει να απολογηθει στη δικαιοσυνη.
  16. johnysb

    Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

    Απλα αυτο που δεν εχει αναφερθει,ειναι οτι το ελληνικο συνταγμα δινει τη δυνατοτητα της αυτοαμυνας στους πολιτες(εχει και καμποσα ψιλα γραμματα το αρθρο αυτο προφανως).
  17. johnysb

    Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

    Αφου δεν θες να μιλησουμε για σενα, θα σου πω εγω για μενα. Αν προσπαθησουν καποιοι να μπουν στο σπιτι μου και τους καταλαβω οσο ειναι νωρις θα τους σκοτωσω και θα τους κανω φαγητο στα γουρουνια,αν θελεις χαρακτηρισε με οπως θελεις, δε θα με πειραξει τοσο οσο με πειραζει να δω καποιον να απειλει την οικογενεια μου.- edit χωρις διακρισεις εθνικοτητας.
  18. johnysb

    Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

    Ξέρω οτι αυτο που θα πω θα ακουστεί τραγικό,άλλα εύχομαι όσοι εχούνε τετοιες φιλανθρωπικες απόψεις να ξυπνήσουν ενα βραδυ με ενα όπλο να τούς σημαδεύει, αυτούς η άκομη καλύτερα τα παιδιά τούς. Τότε και μόνο τότε θα καταλάβετε αυτούς τούς ανθρώποτέ.* edit *ανθρώπους
  19. johnysb

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Credit event και πληρωμή των ελληνικών CDS απόφασισε η Διεθνής Ένωση Swaps και Παραγώγων (ΙSDA)
  20. johnysb

    OffTopic;

    Υπομονη Αντωνη και σιδερενιος!
  21. johnysb

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Οπως το καταλαβαινω , αν γυρισουμε σε εθνικο νομισμα,το οποιο συνεπαγεται υποτιμηση,θα μας παρει τουλαχιστον 2 χρονια μεχρι να σταθουμε στα ποδια μας και μου φανταζει δεδομενο οτι ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου θα πεινασει. Αν μεινουμε στο ευρω,οσο αυτο υπαρχει θα πεφτουμε συνεχεια,δε νομιζω να ορθοποδησει κανενας. Οποτε καλυτερα "πεινα" για λιγα χρονια,παρα μακροχρονια.
  22. johnysb

    Show your desktop

    http://www.wallchan.com/images/sandbox/20338-anonymous-v-for-vendetta-mask.jpg
  23. johnysb

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Το υφος τους τα λεει ολα
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.