Jump to content



Σκληρος η κατι αλλο????


buthos

Recommended Posts

Φιλοι μου καλως σας βρηκα! Καλημερα!

Να ξεκινησω,

Μητρηκη : asus p5k

Επεξεργαστης : core 2 quad q6600

Καρτα γραφικων : nvidia en8600

Μνημες : GeIL PC2-6400 ddr2 - 800 1GB x 2

Σκληρος δισκος : Seagate 500GB 16MB

Τροφοδοτικο : Fortron 650W

το προβλημα υπαρχει από την πρωτη μερα που φεραν το PC, αρχικα μετα από ένα informational tools που εκανα με το cpuz και το pc wizard όλα καλα αλλα εκτος απο την μνημη, που εβλεπα αλλα νουμερα PC2 5400 667 & DRAM frequency 333 MHz.

Το 2 προβλημα, επισης και αυτό από την πρωτη μερα, είναι ότι ο σκληρος μετα από εγγραφη καποιου προγραμματος η παιχνιδιου και αφου εχει ολοκληρωθει το setup o σκληρος συνεχίζει να φορτωνει και είναι και ιδιαιτερα θορυβωδης γενικα.

Αφου το επεστρεψα πισω στο καταστημα λεγοντας τα προβληματα μου σημερα το pc το πηρα πισω, τις μνημες τις αλλαξαν ,και το σκληρο μου ειπαν, αλλα δυστυχως το προβλημα με το σκληρο δισκο το αντιμετωπιζω ακομα. το λειτουργικο που εχει επανω είναι vista 32bit. Ευχαριστω, και παλι καλως σας βρηκα.

Link to comment
Share on other sites

Η λειτουργία του δίσκου, (τουλάχιστον και οπωσδήποτε στα Windows Vista), διεξάγεται και από το ίδιο το σύστημα, με βάση τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις του, χωρίς κάποια εντολή του χρήστη. Το φαινόμενο είναι φυσιολογικό και δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας.

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου Oric,

δειχνει σαν να φορτωνει κατι, ειναι πολυ εντονο το φαινομενο, εχω φτασει σε σημειο να κανω restart για να σταματησει. ο χρονος ειναι πολυς και αδικαιολογητος και επι 5 λεπτα μπορει να φορτωνει....δεν ξερω με ανησυχει.

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες :)

Τα Vista έχουν ένα πολύ γρήγορο μηχανισμό αναζήτησης. Για να μπορέσει όμως να δουλέψει σωστά και γρήγορα, πρέπει να καταγράψει όλα τα αρχεία των δίσκων σου. Αυτό, ανάλογα με τα περιεχόμενά σου μπορεί να πάρει ώρες ή και μέρες και φυσικά όσο αλλάζεις, ή προσθέτεις περιεχόμενα, αυτό συμπληρώνει τις πληροφορίες του. Είναι λογικό να γίνεται και δεν υπάρχει λόγος να σε ανησυχεί.

Μπορείς να το ελαττώσεις λίγο, πηγαίνοντας στο Control Panel, ανοίγοντας την επιλογή Search & Indexing Options και αφαιρώντας τα XML από τους τύπους των αρχείων που καταχωρεί.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Vista θα βρεις κι εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=36797

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.