Jump to content



Εξαφανίστηκαν οι επιλογές αναζήτησης από τα XP.


Snips

Recommended Posts

ααα αυτο το χα παθει και γω στο παλιο pc ...

νομιζω τρεχεις gpedit.msc στο run, για δοκιμαστο

ή μάλλον δες εδώ πρωτα το Run Command και Search πρεπει να είναι τσεκαρισμενα.

post-4508-1416073291,0225_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 20:57]

Με βγάζει στο group policy screen. Δεν βλέπω κατι σχετικό!

Τσεκαρισμένα είναι και τα 2! :(

ναι και μετά βλέπεις εδώ...εγώ έτσι το χα λυσει

post-4508-1416073291,0345_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 21:08]

Οχι, δεν φταίει αυτό.

ουτε και αν το κανεις disabled και μετα enabled με restart ενδιαμεσα?

Link to comment
Share on other sites

για δες και αυτα στο run και τα 3 βαλτα

regsvr32 wshom.ocx

regsvr32 jscript.dll

regsvr32 urlmon.dll

απο εδώ το βρήκα

φαινεται να το λυνει

http://www.softwaretipsandtricks.com/forum/windows-xp/19052-xp-search-not-working-ie-not-working-properly.html

....."It works! Now all my issue with that BLANK display are gone, and whenI click START, SEARCH and it opens, now besides the scratching dog, the search box and text are back....."

Link to comment
Share on other sites

:daisy: Μπράβο DEM. Αν και είχα βρει αυτά τα ws και jscript, μου έλειπε το urlmon. Το οποίο "έκανε" και την διαφορά!

Να σαι καλά.

Off topic λίγο, ψάχνωντας για εναλλακτική λύση βρήκα καλά σχόλια για το copernic. Είναι όντως καλό;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.